2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Full Circle Magazin 6. szám magyarul

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Fordítócsapatunk nyula húsvétra a 6. szám magyar kiadását hozta nektek. Igaz, egy kicsit sok idő telt már...

[ ÚJ TESZT ]

Fordítócsapatunk nyula húsvétra a 6. szám magyar kiadását hozta nektek. Igaz, egy kicsit sok idő telt már el a magazin hatodik számának angol nyelvű megjelenése óta, mégis bátran ajánljuk a magazin letöltését és elolvasását minden kedves Linux/Ubuntu rajongónak, mivel hasznos információk találhatók ebben a számban is, valamint folytatódik a megszokott Scribus cikksorozat. A magyar nyelvű pdf-ben észrevehettek majd néhány apróbb hibát, ezeket nem direkt hagytuk benne, sajnos ezt a számot csak a scribus instabil, fejlesztői kiadásával lehet szerkeszteni, ezért van mindez (ilyenre gondolok, mint pl. néhány aláhúzást nem sikerült kiszedni bizonyos helyekről, stb.) Ezekért szíves elnézéseteket kérjük!

Ízelítőül az 6. szám tartalmából:

* Ubuntu frissítés
* A Samba konfigurálása
* Scribus sorozat - 6. rész
* Szavazás - Ablakkezelők
* Az öt legnépszerűbb száguldozós játék

Reméljük mindenki talál magának hasznos olvasnivalót ebben a kiadásban is, függetlenül attól, hogy egy kicsit régebbi tartalommal bír.

Álljon itt egy letöltési link

A fordítást a Full Circle Magazin magyar fordítócsapata készítette.

A magazin fordítása elérhető a fent megadott wiki oldalunkon a „Kiadás 6 magyarul” linkre kattintva az adott szekcióban, vagy a fentebb megadott direkt letöltési linken. A 6. szám csak innen tölthető le, a fullcirclemagazine.org letöltései között még nem szerepel.

Az eddig megjelent fordítások itt tölthetők le

A régebbi számok közül ne keressétek itt a 7-11-ig terjedő számokat, ezeket folyamatosan fordítjuk a régiek mellett.

A magazin olvasgatásához kellemes időtöltést kíván a magyar fordítócsapat, továbbá jó pihenést és kikapcsolódást húsvétra! Ha tehetitek, menjetek a szabadba, remek az időjárás mostanság!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.