2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Full Circle Magazin 22. szám magyarul

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Fordítócsapatunk gondozásában elkészült naprendszerünk egyik legnagyszerűbb kiadványának, a nemrég...

[ ÚJ TESZT ]

Fordítócsapatunk gondozásában elkészült naprendszerünk egyik legnagyszerűbb kiadványának, a nemrég megjelent Full Circle Magazin 22. számának magyar fordítása. A Galaxis útikalauz információi szerint a viszonylag friss tartalommal rendelkező kiadásban többek között a következőkről olvashatnak a Föld bolygó lakói magyar nyelven (ezen szám különlegességeként - valószínűleg ez most itt senkit nem érdekel - említi meg az útikalauz a magyar fordítás létrejöttéről azt, hogy jelen írásban szereplő azonos számmal jelzett angol nyelvű kiadványt a fordítók (akik ez alapján nem mondhatók fordítónak, csak jegyzetelőknek) saját maguknak egy Bábel-hallal a fülükben hangosan felolvasva, majd eközben magyar nyelven lejegyzetelve alkották meg ezt a Magyarországon (a Föld egy kis része Európa szívében, Norvégiától dél-délnyugatra) rendkívül nagy népszerűségnek örvendő magazint):

* Képek átméretezése ffmpeg-gel
* Programozzunk C-ben 6. rész
* Webfejlesztés 3. rész
* Tippek az Ubuntu népszerűsítéséhez
* Top 5: DVD Ripperek

A magazin oldalszáma most sajnos nem éri el a kívánt 42 oldalnyi terjedelmet, csak 35-öt.

Álljon itt rögtön egy letöltési link.

Ajánljuk a magazint minden kedves Ubuntu rajongónak, kezdőknek és haladóknak egyaránt, vagyis minden korosztálynak! Egészen biztosak vagyunk abban, hogy mindenki talál magának olvasnivalót ebben a kiadásban is.

A fordítást a Full Circle Magazin magyar fordítócsapata készítette.

A magazin fordítása elérhető a fent megadott wiki oldalunkon a „Kiadás 22 magyarul” linkre kattintva az adott szekcióban, vagy a fentebb megadott direkt letöltési linken. A 22. szám egyenlőre csak innen tölthető le, a fullcirclemagazine.org letöltései között még nem szerepel, a galaxisban egyéb fellelhetőségről nincs információ, viszont az alábbi blogbejegyzés tartalmazza az összes, eddig megjelent magyar fordítást (ezek igazi fordítások, még Bábel-hal nélkül) a magazinból.

A régebbi számok közül ne keressétek itt a 6-11-ig terjedő számokat, ezeket folyamatosan fordítjuk/jegyzeteljük a régiek mellett, az 6. szám továbbra is szerkesztés alatt áll, így hamarosan jelentkezünk ezzel is.

Addig is jó olvasgatást és mindenkinek!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.