2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

Folytatások, utolsó részek

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hát, ez a hónap is olyan, amilyen... Vártam a folytatásokat, utolsó részeket - és mi...

[ ÚJ TESZT ]

Hát, ez a hónap is olyan, amilyen...

Vártam a folytatásokat, utolsó részeket - és mi lett? Eddig egy nagy csalódás...

Példának okáért: Pólember 3. Vártam, mint hüjegyerek a fagyit. Mindig is szerettem ''Szpájdit'', az 1 és a 2 is tetszett. nem kicsit. nagyon. És erre a 3... Szó mi szó, Venom vanni csodás, na de az a sok üresjárat... De azért tűrhető volt.
És a másik: Heroes szezonzáró. Sikerült befogni az NBC-t, így fennmaradva sokáig láttam. Először azt gondoltam, h ez csak az átverés, mindjárt belemosolyognak a készítők a kamerába, és azt mondják: ''nyugi. Hülyéskedtünk, ez csak a kész átcseszés volt, az igaz finale most jön!'' Hát nem. Nagyon nem.

És akkor most. Vagyis nemrég:

''Karib- ''halálfejeszászló'' tenger kalózai - a világ végén''. Istenem. Hát. Asszonka nem emlékezett annyira az előző kettőre (nabumm, nem annyira filmrajongó, mint én). De az, h 160 perc, és a felénél már az járt a fejemben - ''Atyaég, kidobtam 2500 Ft-ot az ablakon! Normális vagyok én?!'' Keverés-kavarás, pókháromnál is nagyobb üresjáratok, kapkodó kameramozgás (LEHETSÉGES SPIOLER! mea culpa - a bemutatóbol ismert Maelstrom-os jelenetnél az járt a fejemben, h ezek látták a Honfoglalást - van 20-20 ember a fedélzeten, 40-40 megküzd egymással és végül 30-30 éltben marad)...

Kár volt érte.

Kár volt értük...


update: azért a Shrek 3ban van még bizodalmam...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.