2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Fantáziáljon Ön is Házi Tündérrel!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Már megint porszívózni kéne, csak szokás szerint lusta vagyok előkapni a szekrényből a...

[ ÚJ TESZT ]

Már megint porszívózni kéne, csak szokás szerint lusta vagyok előkapni a szekrényből a jó öreg (egyébként lila színű) N*le porszívónkat.

Egyfajta Isteni sugallatként ma egy olyan, a porszívózás témakörébe abszolúte passzoló kereskedelmi ajánlat landolt a postafiókomban, amit a levelezőrendszer valamiért nem dobott hanyag mozdulattal a kukába. Aszondja vegyek PYOS HT-1 „Házi tündér” porszívórobotot, mert akkor nem lesz többé nyűg a porszívózás, ráadásul a bacikat is öli az UV-lámpájával (áhh, már értem miért kell a PC-kbe UV-fénycsöveket szerelni). Magától mozog a lakásban, visszapattan a falról, nem esik le a lépcsőn, szóval nagyon okos szerkezet, ám ha mindez nem lenne elegendő ahhoz, hogy a potenciális vásárló őrjöngve kattintson a „megveszem” gombra (ötvenezerért), itt vannak a kereskedelmi cég által felsorolt „életszerű indokok”:

1, Ha unja az asszony unszolását, a szekírozást, hogy ''Persze mindig csak én porszívózóm ezt a szemétdombot!!'', akkor itt az ideje, hogy váltson a 21. századi technológiára.

2, Kényelmesen, egyszerűen beállítja és elhúz a zajos helyrõl (pl.: meccset nézni a sarki krimóba a haverokkal), amíg a kis ''Házi Tündér'' szépen elvégzi a feladatát.

3, Akár minden nap használható, így a por nem lepi el lakását, nem kell nagytakaritast szervezni a vendégsereg érkezése elõtt már 2 nappal.

4, Irodájába a takarítónő költségét rögtön felezheti, mert amíg a takanyanya mosogat, vagy pakolgat, addig a padló tiszta lesz.

5, Ha netán maga a takanyanya, ne dolgozzon potyára! Amíg masszírozza a lábasokat, addig a Házi Tündér simán körbenyalja a lakást. Csak a góré meg ne tudja...

6, Ha gyerek nem akarja takarítani a szobáját, egyszerûen nyomja a kezébe a távirányítót és mondja neki, hogy ha nem eteti meg azonnal jó sok porral, akkor a kis ''Házi Tündér'' felfordul.

7, Tételezzük fel, hogy apuka utálja a porszívó hangját, illetve a cselekményt magát végezni, akkor itt az ideje, hogy szülinapjára meglepje egy kis tündérkével (a fickók szeretik az elektromos ketyeréket). Miután megkapta, imádni fogják egymást.

Összefoglalva: a ''Házi Tündér''-nek millió és egy felhasználási módja, területe létezik. Igazából a felhasználó fantáziájára bízzuk a többit, de néhány hátrányát is ki kell emeljük:
- Nem mosogat
- Nem ágyaz be
- Nem készít vacsorát (reggelit se)
- Nem jön ágyba


[kép]

...Csak a feleségem meg ne tudja, hogy fantáziálok róla...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.