2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ESET NOD32 Antivirus 4

A Bitdefender után most az új 4-es NOD32-t tesszük górcső alá

[ ÚJ TESZT ]

Személyes tapasztalat és Beállítások

A fenntartásaimmal ellenére, a négyes generáció jóra sikerült, elindult a megfelelő felzárkóztatás, ami remélem nem fog megállni. A spyware/adware detektálás is nagyban javult, a heurisztikus észlelésről meg csak jókat tudok mondani, mert a tesztelések és a használat során nagyon sokszor bizonyított.
Azt már viszont sérelmezem, hogy az ESET NOD32 Antivirus csak akkor képes így szerepelni, ha megfelelően hozzáértő konfigurálja be a programot. Így nem csodálom, hogy a sok átlagos felhasználó, aki nem eszerint állítja be a programot csalódik.

Éppen emiatt az értékelésem:
Megfelelő beállításokkal: 4,5/5
Alapbeállításokkal: 3/5

Ennek elkerülése végett, szeretném az írásomat a konfigurációs fájlom megosztásával zárni, ami az ideális program beállításokat tartalmazza.

Használata:
1.- Töltsd le a fájlt.
2.- Csomagold ki (jelszó: pano) és kapsz egy beallitasok.xml fájlt.
3.- Nyisd meg a NOD32-t és az ablak bal alsó sarkában a Módosításra kattintva váltsd át a megjelenítést hozzáértő módra.
4.- A jobb felső sarokban megjelenik egy menüsor, ott válaszd a beállításokat, majd a beállítások importálása és exportálása lehetőséget.
5.- Tallózd be a letöltött beallitasok.xml fájlt, majd nyomj az OK-ra.
6.- Ekkor a nod32 a fájlban foglalt beállításokat végrehajtja
7.- Menj ismét a beállításokra és ott a további beállítások lehetőségre.
8.- A baloldali menüben válaszd ki a Frissítés-t, és jobb oldalt add meg a frissítéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.


Pano
2009-08-29

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.