2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Építsünk együtt számítógépházat!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sziasztok! Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és...

[ ÚJ TESZT ]

Sziasztok!

Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és elfogadható árú ház megtervezése volt. Alakult, formálódott is a dolog, de egy pár hónap után mégis fiókba kerültek az addig elkészült rajzok, tervek...

Egy tegnapi hír kapcsán viszont, kihúztam a fiókot, elővettem egy köteg gondosan becsomagolt, kicsit már elsárgult és poros papírköteget és szemügyre vettem, hogy anno meddig jutottam.

Az előző bekezdés nem teljesen igaz, de Versus tényleg megkeresett, hogy mit szólnék hozzá, ha terveznék egy házat, ő pedig ezt legyártaná. Mindketten próbálkoznánk. Az ötlet tetszik, így elképzelhető, hogy találtam magamnak programot a hideg téli éjszakákra, mármint arra a pár percre, amik a napjaimból még szabadok.

A lényeg, ami miatt írok: várom a véleményeket, elképzeléseket, miket szeretnétek viszont látni ebben a házban!? Amit előre szeretnék tisztázni, nem megoldási javaslatokat várok, pusztán felvetéseket, például: forma, méret, kialakítás, csatlakozó... kapcsán. Találjuk meg közösen azokat a lehetőségeket, amikkel ha nem is sikerül időgépet barkácsolni, de túlmutatnak a már létező házak megoldásain.

A cél nem csekély, ugyanis szeretnénk a prohardver.hu-tól egy (nagyon) ajánlott plecsnit, méghozzá már 2009-ben, ennek fényében jöjjenek a témához kapcsolódó hozzászólások.

A kulcsszavak: külső, belső, zaj és hőmérséklet, ár.

A projektet ezennel megnyitom.

Üdv:

Bence

ui.: Ígérni nem ígérek semmit, ezért számon kérni sem ér! Mindenki csak annyit osszon meg a saját gondolataiból, amennyit nem sajnál. Az "ötlet" komoly szellemi érték, nem szeretnék vitát és veszekedést a végén.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.