2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Én, a drogdealer...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Valóság, ugratás, átverés, rendőrök, tévedés? Keresem a válaszokat. Történetem a következő:...

[ ÚJ TESZT ]

Valóság, ugratás, átverés, rendőrök, tévedés? Keresem a válaszokat. Történetem a következő:

Szegeden a nagypostán voltam befizetni a szokásos havi internetszámlám, mikor csörgött a telefonom. Nem bejegyzett szám, de kijelezve. Utálom, ha épp sorban állás közben keresnek, de mivel a fülemben volt a headsetem, így felvettem. A másik ok, amiért felvettem, hogy nem rejtett szám volt. Pontosan nem fogom már tudni idézni a beszélgetést.

- XY vagyok, itt állok a házatok előtt, anyud adta meg a számod. B. küldött, lenne kis üzlet, mindketten jól járnánk, kéne találkozni, mikor érsz haza? - Hát mondom jó találkozzunk, 1 óra múlva otthon vagyok (itt azt hittem, hogy szomszédunk ismerőse az, aki keresett korábban, mivel kellene neki pár alkatrész a gépbe, meg kellene szerelgetnem)
- Jön a válasz, hogy értem jönnek, hol vagyok, ne kerüljük már megint el egymást...
- Mondom a postán a városban.
- 10 perc múlva itt vannak, majd csörögnek.

Nah, vártam őket. Közben kezdtem megörülni, hogy lesz kis gépszerelési meló. Elvégeztem a dolgom a postán, kimentem, meg is jöttek. 3 ajtós Opel Astra. Kicsit meglepődtem, három srác volt, a harmadikat nem láttam, azt hittem ismerősöm lesz. (Itt megjegyezném, hogy nem szálltam volna be idegen autóba, ha nem hittem volna a harmadik srácról, hogy ismerem, mert kintről hasonlított egy haveromra. A másik, hogy az egyik legforgalmasabb kereszteződés volt, sok ember mászkált. Nem éreztem, hogy félnem kellene.) Szóval beszálltam hátra, ott nem is volt ajtó ugyebár. A srácok tetováltak voltak, és igazábol akkor vettem észre, hogy én bizony totál nem ismerem őket. Ekkor a mellettem ülő megkérdezett:

- Nah, van bogyód? Sok kellene.

Meglepődtem ám, mondom micsoda? (Gondoltam, hogy mire céloz, csak hinni nem akartam a fülemnek)

- Bogyó, Extasy. Kellene.
- Hát, én nem foglalkozom ilyennel, kevertek valakivel srácok.

Hát de a B. adta meg a címem nekik, és mondta, hogy én tutira tudok jó cuccot. Mondtam nekik, hogy rossz címet kaptak, nagyon összekevernek valakivel. Erre a srác:
- De Daninak hívnak nem? Te vagy az F. utcában az egyetlen Dani, végignéztük.
- Igen én vagyok - válaszoltam - De én ilyennel nem foglalkozok, csak számítógépekkel, hardverekkel esetleg, ha kellene valami.
Itt az egyik elöl ülő srác kérdezte, hogy mennyiért tudok egy P4es gépet. Válaszoltam, hogy mondja mi kell és mondom kb. A mellettem ülő srác gyorsan visszatért az eredetei témára, hogy áhh, hívjuk fel a B.-t, nézzem már meg, h. nincs-e meg a száma a telefonomban. Mondom nem nézem meg, tutira nem ismerem. Életemben nem hallottam ilyen nevet, kevernek valakivel.
Az elöl ülő srác mondta, hogy nem kell félnem, előre odaadják a pénzt, majd viszem az árut, ha megvan, megbíznak bennem.
- De srácok, tutira kevertek valakivel, kizárt, nem élek ilyennel. - és igen, itt már kezdtem parázni kicsit, hogy ez most mi?
Még tovább kérezgettek, hogy mi biztos nem tudok-e szerezni anyagot. És én mindig azt válaszoltam, hogy nagyon összekervenek valakivel, átvágták őket egy kamu névvel...

Ekkor mondta az egyik srác, hogy áhh, hagyjad engedjük ki, ő nem tud semmit. (vagy semmiről, erre nem teljesen emlékszem)
És ekkor hátrafordultak az elöl ülők, hogy áhh, beszopattak, kandikamera volt, nyugodjak meg.
- Áhh mondom, bazze, ne hülyüljetek..
- De, De! Nyugi van.
Jól el is pörögtünk ezen, mintha régi barátok lennénk. És közben kezdtem kiszállni.
- Áhh, 2 hét múlva az RTL klubbon lesz, majd nézzem, meg pezsgőt nem tudnak adni, de anyumnak már adtak egyet, berakta a hűtőbe, majd ha hazaérek. (és ez a mondat lesz érdekes)

Kiszálltam, és elindultam a megállók felé. A rendszámot sem tudtam leolvasni, álltak előtte és utána is. Nem akartam megállni nézelődni, mellesleg lehet, hogy pont az a jó nekem, ha nem tudom... Nem érdekelt, hogy kandi, vagy sem, nem akartam kérdezősködni. A végén levontam pár konklúziót:

a, Tényleg azok voltak akiknek kiadták magukat, és anyagot akartak. Ezt teljes mértékben el is tudnám képzelni róluk, mert kinézetre illettek a laza alvilági légkörbe

b, Kandikamera volt. Amit kizárok, mert: 1, nem mutatták meg a kamerát, 2, hazudtak a pezsgőt illetően. (Anyum itthon nem is tudott ilyenről, csak azt mondta, hogy kerestek, és megadta nekik a számom.) Ott nem akartam kérdezősködni a kamera után, inkább örültem, hogy léphettem.

c, Rendőrök voltak, akik valamiféle akciót csináltak. Amit nem tartok valószínűnek, mivel hogy jutottak volna el hozzám? És miért pont hozzám? Egy "senki" vagyok. A legvégén megmondták volna, hogy rendőrök.

d, Haverok szívattak, amit nem tudok elképzelni. Egyáltalán azt sem tudnám elképzelni, hogy bármelyik barátomnak a haverjai lettek volna ezek a srácok.

Így a végén egy mókás esetnek fogom fel, drogkereskedőnek néztek. De lehetett volna rossz vége is, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Hálég nem lett. Várom a véleményeiteket, szerintetek mi volt ez?

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.