2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Élményvezettem - Volna...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Történt vala, hogy egy unalmas napon böngészgettem itt a Logouton, és megláttam egy érdekesnek...

[ ÚJ TESZT ]

Történt vala, hogy egy unalmas napon böngészgettem itt a Logouton, és megláttam egy érdekesnek tűnő cikket: Élményvezetés - Adrenalinbomba! [link] . Miután elolvastam, tudtam, hogy én ide elmegyek, erre vártam idáig, végre kipróbálhatom azt a két autót amiről eddig csak olvashattam.

Ennek örömére gyorsan körbe is kérdezősködtem ismerőseim között, hogy lenne-e vki akit szintén érdekel a dolog, hiszen csoportos kedvezménnyel sokkal olcsóbb. Végül haverom és apukája jelezték, hogy ők bizony ezt kipróbálnák, szal szervezzem le gyorsan! Én ezt megis tettem amint tudtam jún. 18-án, hétfőn. Tehát megbeszéltem ezzel a kft-vel ezt az egész élményvezetés dolgot, hogy mikor mennénk (jún. 23, szombat), hányan mennénk, stb. De jeleztem, hogy mivel messziről megyünk, ezért +-30 percre számítani lehet, jólvan nemgond. Ezután megkért, hogy ha vmi változás van akkor azt jelezzem. (ez még fontos lesz)

Aztán eljött a nagy nap, ma élményvezetünk! Közben haverom vmelyik rokona is hozzánkcsapódott, de ő csak beült volna pár körre (tagadhatatlanul ezis nagy élmény). Tehát elindultunk, elsőre megis találtuk a repteret, ahol ez az egész zajlott volna, majd amikor odaléptünk a portához, akkor a kedves portás közölte velünk, hogy ma nemlesz élményvezetés, mert 1 hete a reptér tulaj és ez a kft vmin összekapott, és most szünetel a dolog. Ezzel idáig alapvetően semmi baj, DE mi ezért oda-vissza 500 km-t utaztunk autóval, és ott kellett megtudnunk, hogy nemlesz. Szerintem a legalapvetőbb lett volna, hogy szólnak (ugye, erre engem külön megkértek). A másik meghogy amikor odaértünk, akkor elérhetetlenek voltak, mind a 2 számon. Tervbe volt véve, hogy indulás előtt felhívom őket, hogy milyen az időjárás, merthogy nemakartunk esőben csúszkálni, de mivel jó időt mondott az időjós, ezért nem telefonáltam. De ha telefonáltam is volna, és nemlettek volna elérhetőek, akkoris elmentünk volna, hiszen lehethogy alszanak még, vagy vmi dolguk van, demajd odaérnek időben...

Közben az élménybeszámolót író robi0604 segítségemre sietve vhogy mégis feltudta velük venni a kapcsolatot, megadtam a nevem, tel. számom, és majd akkor ők felhívnak és rendezhetjük a dolgot. Ez volt vasárnap este. Azóta még mindig nem hívtak fel, és én sem tudom őket elérni.

Ne legyen félreértés, nem kritizálom ezt az élményvezetést, énis menni akartam, csak nagyon felbosszantott, hogy 7-8 órát autóztunk a semmiért. Az oldalukon [link] ez áll: ''Érdeklődésüket és bizalmukat szolgáltatásunk minőségét illetően előre is köszönjük.'', szivesen.

Mindezek ellenére, mi szivesen elmennénk még1* és otthagynánk a 78000 Ft-ot amit eredetileg is terveztünk, de úgy érzem, hogy fejenként plusz 1 menet újra őszintévé tenné a mosolyunkat.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.