2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Elektronikus könyvolvasó választása

Ha e-book readert akarsz venni, de nem tudod eldönteni, hogy milyen legyen, akkor jó helyen jársz.

[ ÚJ TESZT ]

Segítség a választáshoz

A táblázatokban a könyvolvasásra vonatkozó formátumok kerültek feltüntetésre, mert az egyéb formátumok kezelési képessége könyvolvasás szempontjából másodlagos. Ennek ellenére a linkelt táblázatban fel van tüntetve, hogy az adott készülék képes-e zenelejátszásra vagy sem.

Az alábbi táblázat egy kis segítség a választáshoz. A fő választási szempontok vannak benne felsorolva a jelenleg itthon kapható elektronikus könyvolvasókkal kapcsolatban. Ha nincsenek különösebb elvárásaink azon kívül, hogy normális minőségben könyvet olvassunk, akkor ez a táblázat is elegendő a választáshoz.

A táblázatban nincs felsorolva az összes ma kapható könyvolvasó, de minden árkategória és tudásszint megtalálható. Az árak tájékoztató jellegűek, a teszt időpontjában aktuális árakat mutatják (a hivatalos magyar viszonteladóknál), de persze előfordulhat, hogy valahol éppen akciós áron is meg lehet találni a keresett könyvolvasót, vagy érdemesebb külföldről megrendelni.

Nagyobb méretért kattints a képre!

Amennyiben határozottabb elképzelésünk van arról, hogy pontosan milyen könyvolvasót szeretnénk (milyen típusú legyen a kijelző, mekkora legyen a tárhely, legyen-e benne zenelejátszás stb.), akkor az alább linkelt táblázatot érdemes átnéznünk. Ebben a táblázatban szerepelnek kereskedelmi forgalomban már nem kapható készülékek, amiket apróhirdetésekben viszont sok helyen még megtalálhatunk.

Könyvolvasók paraméterei

És egy kis segítség azoknak, akik kifejezetten nagyméretű könyvolvasót keresnek:

Nagyméretű könyvolvasók

A következő oldalakon az egyes készülékek rövid bemutatói találhatóak meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.