2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Éjszakai napló

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Rohanás… Rendben, negyed 10-re ott leszek. Igyekszem nem késni (ez rázós lesz).

[ ÚJ TESZT ]

Rohanás…

[kép]

Rendben, negyed 10-re ott leszek. Igyekszem nem késni (ez rázós lesz). Ellenőrzés. Mp3-lejátszó, tárca, pénz, telefon. Menők vagyunk (vagy csak alapfelszerelés). Itt a busz. Diákot, Aquincumig, köszönöm. Viszlát, minden jót. Piros lámpa, kit érdekel, nem jönnek. Indulás. Szervusz, hogy s mint? Többiek? Egy sör? 265, Staropramen (bizony, ez prágai!). Ez jó volt, igyunk mégegyet a kútnál. Nah jó, most mennem kell, csáó, holnap beszélünk.
Buszon. Diákot, Szentendre állomásig (levegőzöm egyet gyaloglás közben). Szia, bocs hogy késtem (fél 10 van). Semmi gond, megesik.
Sziasztok, szép estét mindenkinek. Jössz két whyskivel (nincs keret ma). Csak megjegyeztem. Tovább.

Mit iszol, leányom? Csak amit te. Rendben, 2 sör, tequila gold. Naná hogy borsot adott és citromot, semmi baj, kezdő. Sziasztok, helyzet? Semmi? Gondoltam.

Ne füstölj a képembe, nem szeretem. Ülj el innen, ott szívd a staubot. Mi ez a film? Hm, Alkonyattól pirkadatig, már láttam valamikor. Nem is figyelsz rám? (De, csak mégis, mi ez a film? Már mondtam).
Gondolkoztam, elegem van. Valami kellene lassan. Nem tudom hogy vagy vele. (Én sem tudom biztosan, nem lenne jó…). Dehogy nem, de nem győzködlek. Majd rájössz... Hát persze, az egód határtalan (kösz).

Becherovka, Soproni 1895 (rossz sör… akkor minek iszod? Sosem ittam még ilyet.) Te ez a becha nem esett jól. Kérsz valamit? Végeztem, köszönöm.

Erősödő zene. Mi lehet, valami elbaszott techno, az istállóját annak ki ilyet hallgat! Egyre erősebb, húzzunk.

Tényleg, gondold végig. Most dobott ki, elegem van. Megőrülök. (Ez nem így megy). Nem hát, mégis megkérlek rá. Agyalj egy picit. Tűrhetetlen az állapot.
IGYÁL, tesó! (Tesó a nénikéd, mi megyünk, igyatok, ha jól esik, adnád a koldusnak a cigipénzt). Tahó.

Kiengednél minket (hát persze, zsír, oké)? Naná hogy oké, te részeg disznó. Tudod kit ölelj meg, sosem láttalak…

Induljunk. Haragszol? Most miért kellene? Nem tudom. 10 éve ismerlek, nem ilyen egyszerű ez. Semmisem egyszerű (közhelyszótár a párna alatt?). Borítsunk rá fátylat.


Rendben, jövő hét pénteken találkozzunk, beszéljük meg. Nagyon szeretném. (Jó, rendben). Késik a busz. Szia. Szia.

’Estét, Tahi, Gyógyszerész, diák. 71 Ft. Emeltek, megint.

Fürdés. Gatya. Power. Windows? Mozilla, Logout. Éjszakai napló.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.