2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Egy állásinterjú története

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A múlt héten láttam egy hirdetést az újságban: irodába keresnek tintapatronok értékesítésére...

[ ÚJ TESZT ]

A múlt héten láttam egy hirdetést az újságban: irodába keresnek tintapatronok értékesítésére embereket. Gondolom felhívom őket, adtak is egy időpontot másnap fél 11 re.Másnap ott voltam a megadott címen, és egy lepusztult bérházba kellett felmennem, elsőre kicsit ijesztő, hogy ilyen helyen van a cég, de gondoltam azért felmegyek.Be is értem az irodába, ami viszont a házzal ellentétbe szép volt. Vártam ugy 5 percet, mad jött egy hölgy, akivel bementem az interjúra.
Itt kezdődtek a furcsa dolgok, mert az egész annyiból állt, hogy megkérdezte miért szeretnék itt dolgozni, meg ehhez hasonló okos kérdéseket. Természetesen a munkakörröl egy szó sem esett, a fizetésről meg aztán ne is beszéljünk. Ez az egész tartott ugy 5 percig, majd kikísért ,és közölte velem , hogy mindenképpen értesíteni fognak még ma. Aztán mikor hazaértem, megnéztem a mailjeimet, és ott volt egy levél a cégtől, gyorsan meg is néztem hátha vmi jó hír. De az volt benne:
Interjúnkon való megjelenését köszönettel vettük,
azonban sajnálattal közöljük választásunk nem önre esett.

Reméljük minél hamarabb megtalálja az Ön számára megfelelő állást a
közeljövőben!

Aztán megnéztem a időpontot,mikor adták fel és alig 10 perccel a távozásom után, tehát ők már akkor tudták, hogy nem veszenek föl engemet, amikor elmentem onnan.
Legközelebb az ilyen ''korrekt'' cégeket messziről el fogom kerülni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.