2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

eBay és a PayPal: mit és hogyan? III.

Rövid leírás az internet legnagyobb aukciós oldaláról, valamint mikrofizetési rendszeréről, 3. rész.

[ ÚJ TESZT ]

eBay - Cart/Bevásárlókocsi

Ennek kapcsán is volt kérdés. Nos, a válasz jó is meg nem is.

Ami jó benne, az az, hogy ha az adott termék (mert nem mindent lehet) mellett/alatt látható a cart jelzés, akkor azt el tudjuk menteni a vásárlás során. Ez a Wishlistet helyetesíti, abban az értelemben, hogy a cart az azonnali vásárlások kapcsán használható.

Ami kevésbé jó,hogy nem mindegyik terméknél érhető el - nálam itthoni kiküldésre, eltérő eladóktól még egyszer sem sikerült. Azt ugyan írja az oldaluk, hogy ha nincs ilyen, akkor lehet kérni az eladótól a kedvezményt. Valakinek sikerült már?

Az eBay vonatkozó tudásbázisát elolvasva (angolul itt, magyar fordítást nem találtam használhatót) látható, hogy nem minden eladó fogja ingyen szállítatni a termékeit, mert nem éri meg neki így - vagy a mi országunk is benne van a statisztikai hibahatár kategóriában. Ki tudja?

Folyt. köv.

Egyelőre ezek voltak azok a részek, amiket többen is kérdeztek. Az eladás volt még kérdés, az a következő részben fog előjönni terveink szerint. HA5BRG kolléga elad pár dolgot - rádiók, kiegészítőik, ilyesmik, és az lesz az alapja.

Kérdéseket továbbra is várjuk az elején megosztott linken, reméljük tovább bővül a kör.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.