2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

eBay és a PayPal: mit és hogyan?

Rövid leírás az internet legnagyobb aukciós oldaláról, valamint mikrofizetési rendszeréről.

[ ÚJ TESZT ]

Regisztrációk - eBay

Ahogy az előző oldalon is említettem, az eBay oldala több országban is elérhető. Ha valaki az anyaoldalon regisztrál, akkor azzal a regisztrációval be tud lépni a magyar oldalra is, de akár a németre is. Egy a rendszer, csak kicsit más a honlapok kialakítása.

A regisztráció menete nem tér el az itthon is megszokottaktól. Ha sikerült valahogy még szabad felhasználónevet találni, akkor a lenti adatokat kell megadni, és már a regisztráció egy része készen is van.

Ha ezzel megvagyunk, akkor már majdnem végeztünk is. Azért csak majdnem, mert még hátra van pár apróbb beállítás, amit mindenképpen érdemes megtenni:
- e-mail értesítések: ha nem akarunk számolatlan e-mailt kapni, akkor azt az My eBay - Account - Communication Preferences fül alatt tudjuk kikapcsolni
- szállítási címek: a regisztrációkor megadott címtől eltérőt is meg lehet adni, ezt érdemes már az elején beállítani. Amíg a címet nem vesszük fel PayPal alatt is, vagy nem adunk pozitív visszajelzést egy rendelés kapcsán, addig "Non verified" a cím.

Egyszerű igaz? Mondtam én, hogy nem egy vészes dolog. De akkor most nyergeljünk át a PayPal-ra, az eBay-t egyelőre hagyjuk pihenni. Előbb a biztonságos fizetés, majd a biztonságos vásárlás - pár jótanáccsal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.