2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Debreceni PH! foci - 3. felvonás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hétfő este ismét összegyűltek a debreceni PH-s arcok egy jó kis focira...

[ ÚJ TESZT ]

A foci

Hétfő este ismét összegyűltek a debreceni Prohardveres arcok egy jó kis focira. Szám szerint 14-en voltunk, hellyel-közzel a "szokásos" arcok :)

Ez volt a harmadik meccs a sorozatban, a lelkesedés egy kicsit sem csappant: mindenki pörög, fut, hajt. Az első alkalomhoz viszonyítva most már jóval több volt az összjáték, született sok szép gól, és persze jól ki is futottuk magunkat (én legalábbis nem panaszkodom :D).

Három csapatban játszottunk: meccs után lejön ugye az egyik csapat, a cserepados csapat pedig akcióba lendül. Időnként így volt némi lehetőségünk pihenni, ez bizony ránk is fért a 3+1-es rohangálás után.

A focival általában együtt járnak a kisebb-nagyobb esések, sérülések, felvágások - ilyenek is voltak elszórva. Személyes élményeim: izomhod egy jól ütemezett sarkazással nem a labdát, hanem a lábamat találta el, hál'Istennek a sípcsontvédő jelentősen tompította a csattanást :D Kaptam Louies barátomtól is egy kellemes bikarúgást az arcomba, z0d1AK mester előszeretettel taposta a cipőm orrát, na meg BLeP_i öcsémmel is összeakadtam egy lendületesebb pillanatban. De ha beleolvastok a Debrecen és környéke PH! foci topikba, láthatjátok, hogy nem voltam egyedül :D

Hadd szerepeljen itt egy csoportkép, amit most is a meccsek után készítettünk. Figyeljétek meg a sok örömöt és boldogságot az arcokon :D

A következő oldalon néhány fantasztikus fotót és 3db videót láthattok, hogy ezáltal is közelebb hozzam az élményt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.