2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Tablethétvége: cTab MP - újabb kínai

[A tegnapi napon egy Flytouch2 GPS tablet tesztjét olvashattátok - a szerk.] Az iPad megjelenése óta...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

[A tegnapi napon egy Flytouch2 GPS tablet tesztjét olvashattátok - a szerk.]

Az iPad megjelenése óta tablet lázban ég a világ. Én is érdeklődve olvasgattam a megjelent teszteket - megpróbálva túllépni az Apple-féle PR bullshit-en - elgondolkoztam rajta, hogy vajon milyen előnnyel járna egy ilyen beszerzése.

Amiben biztos voltam, hogy nem szándékozom 100e forintos nagyságrendű összeget elkölteni és nincs szükségem beépített 3G modemre (a telefonomhoz már van mobilnet csomag, plusz előfizetésre semmi szükségem).
Igazság szerint otthon szándékoztam használni internetezésre, tanuláshoz jegyzet olvasásra, a htpc-n futó mediaplayer program vezérlésére (XBMC, Mediaportal). Plusz esetlegesen fényképeket mutogatni vagy utazások alkalmával filmet nézni. Az itthon kapható kínálatot átnézve, nem igazán találtam megfelelő készüléket (le is tettem a vásárlásról).
Aztán egy szűk hónapja megjelent egy teszt az aPad A8 tabletről, ezt elolvasva újra fellelkesültem. A cikkhez kapcsolódó fórumban került szóba a www.ankaka.com, ide ellátogatva szembesültem vele, hogy a kínaiak milyen nagyüzemben gyártják a tableteket. Átnézve az oldal kínálatát sokáig én is a aPad A8-ban gondolkodtam, de aztán két hete felkerült az oldal kínálatába a cTab MP, amit végül megrendeltem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.