2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ConCorde SmartPhone 5500

40.000 Ft környékén egy hazai garanciával és szervizhálózattal rendelkező, kifejezetten jó készüléket kapunk.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, előzmények

Egy szép napsütéses vasárnap délelőtt a rég bevált és teljesen működő Samsung Galaxy S-em úgy döntött, az örök vadászmezőkre távozik.
Mivel még csak tartalék telefonom som volt itthon, valamint elég sokat vagyunk közel s távol az otthonunktól, így eléggé hozzátartozik mindennapi életünkhöz az okostelefon használata.
Lehet megkövezni érte, de ez van.

Viszonylag gyorsan kellett döntenem, hogy mit vegyek, valamint az anyagi oldalát is némileg keretek közé kellett szorítani, így csak az adott paraméterek közé beilleszkedő telefonok közül néhányról olvastam el pár gyors tesztet.

Ezek alapján a választásom a ConCorde nyáron megjelent új üdvöskéjére, a SmartPhone 5500-ra esett.
Mivel még nem egy túl elterjedt telefon, így megragadva az alkalmat, megosztom veletek a tapasztalataimat róla. Mind formailag, mind tartalmilag a jól megszokott kinézetet alkalmazom, így Mindenki gyorsan megtalálja azt a részt, amit keres, ha véletlenül (de ilyen nem lesz) valamiért nem lenne kíváncsi a teljes cikkre.

Tehát a lényeg, egy délutánnyi nézelődés, olvasgatás után fejest ugrottam a mélyvízibe, és elbattyogtam a ***-ba megvenni a készüléket. Szerencsémre pont nemrég akciózták meg, így 50000 Ft helyett csak 43000 jó magyar forintot kellett fizetnem darabjáért.
Hogy miért darabjáért? Ha már lúd, legyen kövér, rögtön kettőt vettem, ezzel lecserélve párom kicsit széthulló, "lassúcska" Galaxy Ace-ét is.

Igen, jól olvassátok, kedvesem is egy ekkora tepsi készüléket kapott, és nem túl nagy kezű nő létére semmi problémája nincs a használatával. Hogy miért, az a későbbiekben kiderül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.