2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Car Styling Tuning Show 2010

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Idén ismét megrendezésre került a Car Styling tuning show 2010 a Hungexpo területén!

[ ÚJ TESZT ]

Napokban rendezik a Car Styling Tuning Show-t amely március 19-21 között még látható a (Hungexpo) területén.Természetesen idén sem maradunk látvány nélkül, hiszen a magyar és külföldi autócsodákon kívül élményekben gazdag bemutatók és gyönyörű lányok várják az ide érkezőket..

Budapest talán egyik legrangosabb rendezvényének első napján vehettem részt csekély belépő ellenében (2500HUF) ahol az autócsodák mellett Drift bemutató, "The Fuel Girls Show", Autós-Motoros bemutatók, Miss CarStyling szépségverseny, és megannyi érdekesség fogadott minden látogatót.
A hatalmas komplexumba belépve egyből a döbbenet uralkodott el bennem amit persze már tudtam, de szembesülni egy ilyen autóval élőben az maga a csoda.Igen (Ő) róla van szó "SHELBY ELEANOR GT 500!" a (Tolvajtempó) című filmből Nicolas Cage által hajtott Mustang egyik "eredeti" példánya érkezett.

Magyarországi és külföldi tuningosok képviselték magukat minden mennyiségben, természetesen nem hiányozhattak idén sem a brutális hangtechnikák, a látványelemek és az egyedi megoldások sem..

DRIFT SHOW!

Helyett kapott a kültéri arénában egy DRIFT pálya is ahol elég komoly gépeket hajtottak meg a srácok kíméletlenül.A két Nissan SkyLine mellett egy tuning SMART és Varga "Puci" Tamás 340 Lóerős Alpina Bmw ördögi gépezete is beleégetett egy kevés gumit az aszfaltba..

Egy "pokoli" fiú

A két SkyLine egészen közel a nézőkhöz kezdte a "bemelegítést"..
Azt hiszem ez az "otthon ne próbáljuk ki" kategória.

A Fehér "szörnyeteg" egyedi megoldásai sem okoztak csalódást senkinek

AUTÓ ÉPÍTÉS

A program szerint élőben tekinthetünk meg egy autó teljes átalakulását amely jelen esetben egy "szegény" VW Golf lett mint áldozat.Azért fogalmazok így mert abban a fázisban amiben én láttam nem hasonlított még autóra.Biztosan komoly gépet faragnak belőle a srácok.Aki látja esetleg a végén, kérem jelezze.Szervezők szerint széria állapottól egészen a teljes végkifejletig átépítik az autót..

Ezzel se ma mentek haza srácok..

THE FUEL GIRLS SHOW!

Ahol tuning autók vannak ott miért ne lennének gyönyörű lányok..!
Igy teljes egy Car Styling tuning Show! Mindenkit elvarázsolt a "FUEL GIRLS" később pedig egy Fekete Nissan SkyLine is csatlakozott a látványhoz ami a csövön kifért volt itt minden még kocsimosás is..

CSUPA FORMÁS GYÖNYÖRŰ LÁNY

Bizony nem feledkezem meg a csodálatosan szép hostess lányokról sem akik ahogy kamerát látnak egyből a megfelelő pózba állnak és profi módon mosolyognak ránk.

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy egy két személyes kedvencet kiemeljek..

Sokáig bizony nem tudtam elszakadni ettől a Mustángtól..

Egy nagyon baráti GTI.Felhívnám a figyelmet a rendszámtábla "letakarásának" kivitelezésére..

Érdekes ötlet és egy gyönyörű Audi..

Azt hiszem a kép magáért beszél..

A Cobra élőben is "az ami".Egy legenda..

Zárásként pedig szeretném mindenkinek köszönetem kifejezni aki elolvasta,megtekintette első cikkem.Remélem ez a kis szelet ebből a színvonalas rendezvényből kedvet csinál ahhoz, hogy elmenjetek.Én személy szerint csak ajánlani tudom..

Powered by Sony S600

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.