2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Brainwavz Beta

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy friss fülhallgatógyártó olcsó terméke. Vajon fel tudja venni a versenyt kategóriatársaival?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, külsőségek

Pontos információkat nem találtam azzal kapcsolatban, hogy ki és mikor alapította a céget, de természetesen a gyártás helye Kína, és kicsit több mint 1 éve gyártanak fülhallgatókat.

Ha körülnézünk hivatalos oldalukon, akkor azt találjuk, hogy jelenleg 9 féle fülhallgatót és kétféle fejhallgatót forgalmaznak, az áruk pedig átszámolva 5000 és 40 000 forint között alakul.

A Betáról a honlapon és a doboz hátulján is tiszta, kellemes hangzást ígérnek korrekt áron. Az erőteljesebb basszusok kedvelőinek ajánlom figyelmükbe az Alpha fülhallgatót, ami hasonló áron egy mélyebb hangokra optimalizált IEM.

A dobozban a fülhallgatón kívül három pár (S,M,L) szilikon gumiharangot, egy pár szivacsharangot, egy csíptetőt valamint egy használati utasítást találunk, ami egyben a garanciajegy is.

Első pillantásra furcsa lehet a fülek kialakítása, de behelyezve nagyon kényelmes.

A megszokott agybadugós fülesek után furcsa, hogy eléggé kiáll a fülből, tehát bukósisak alá nem lehet felvenni. A kábel szimmetrikus, 1.2 m hosszú, a jack csatlakozó pedig 90°-os szögben került elhelyezésre ( a dobozon 45° van megjelölve, nem értem, hogy miért), ez telefonhoz csatlakoztatás esetén jó hír lehet.

A fülhallgatónak van mikrofonos változata is, ez egy kicsit drágább (cca.: 1000 Ft-tal).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.