2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

BlitzWolf F1 – Mancsos méregzsák

A BlitzWolf F1 hozza a mezőny legkiemelkedőbb teljesítményét, szemtelenül jó áron.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Aki rendszeresen látogatja a Logoutot, és/vagy nem ódzkodik a kínai rendelésektől, az bizonyára találkozott már a BlitzWolf márkanévvel, pedig alapvetően egy fiatal, 2015-ben indított brandről beszélünk, akik a Xiaomihoz hasonlóan kiemelten fontosnak tartják a minőséget.

Jelenlegi kínálatuk részét képezik a bluetooth-os hangfalak, powerbankek, különböző kábelek, valamit töltőfejek. Akad emellett még VR szemüveg, szelfibot, különböző fényforrások, és még sok minden más, de fókuszáljunk most a cikk tárgyát képező tappancsos kis méregzsákra. A doboz sallangmentes barna karton, márkajelzéssel ellátva, melyet a webshopos barátaink olyan indokolatlanul horribilis mennyiségű habfóliával tekertek körbe, hogy akár egy hajítógéppel és kilőhették volna Kínából kis hazánk irányába, azt is túlélné.

A dobozt kinyitva először magába a hangszóróba botlunk, majd azt kiemelve, alatta egy külön fakkban találjuk a töltéshez szükséges microUSB kábelt, a 3,5 mm-es jack-to-jack kábelt, és a csuklópántot.

Emellett kapunk még angol nyelvű használati útmutatót, valamint egy, a gyártó oldalára mutató QR-kódot tartalmazó papírkát, amelyen megemlítik, hogy a gyártó 18 hónap garanciát vállal minden termékére, ami bizakodásra ad okot a minőség kapcsán.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.