2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Blackview BV2000 - Egy újabb csájnafon

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ha telefont keresel és nem riadsz vissza a külföldi rendeléstől, nyugodtan felfigyelhetsz erre a kis kínai készülékre.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, doboz

Igen, Blackview. Nem elírás, tényleg ez a teló márkája. Én még sohasem hallottam róla/ találkoztam vele/ olvastam róla sehol, így néztem egy nagyot, amikor belefutottam telefonkeresgélés közben.

Ej-ej, itt a kínai telefonok dömpingje, ha így folytatjátok, az ismert gyártók kisebbségben lesznek, nem mintha nekem kifogásom lenne ellene... Minél nagyobb a választék, annál jobban jár a user. Főleg ha ennyi pénzért hozzátok a vállalható minőséget, kevés kompromisszummal.

Mint írtam, még sohasem bukkant fel előttem ez a márka, így keresgéltem neten egy kicsit, hogy kicsoda-micsoda is lehet ő. A honlapjuk szerint eddig összesen 24 okostelefont dobtak piacra. Nem kevés készülékük kívülről erősen hajaz más, ismertebb gyártók telefonjaira, így önálló és merész egyediséggel kicsit durva lenne vádolni őket.

Cikkünk főszereplője a gyártó honlapja szerint "Annual Flagship", bár a tudásához képest ez vicces kijelentés. Nézzük is meg, mit kapunk a pénzünkért.

Fehér dobozt, rajta a márkanévvel, típusjelzés nélkül. Hirtelen ránézésre akármi lehetne benne.
Kicsit megforgatva az oldalán láthatunk egy 14,5cm x 4cm-en elterülő fehérséget, azaz a semmit megint, a másik oldalán pedig egy típusjelzést, IMEI számmal karöltve. A doboz alján, a készülék rövid technikai ismertetőin kívül, egy magyart 100%-ban mellőző bekezdés taglalja több nyelven, hogy látogassunk a weboldalukra további infókért, stb...

Ha a csomagolás belsejébe nézünk, megpillantjuk a telefont, egy adatkábelt, meg egy 1 amperes töltőfejet, kézikönyvet és kampec. Spórolás van ugyebár, én személy szerint nem hiányolom a pár száz forintos, szokásosan vacak fülest.

(Sajnos rendes kamera hiányában a telefon külsejét nem tudtam lefotózni, továbbiakban internetről származó képeket teszek be, de a készülékkel készített fényképek már saját gyártmányúak)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee Y200 okostelefon

    Rohamkatona csúzlival, jó akkuval, meg ujjlenyomatolvasóval, avagy a Doogee legújabb készüléke.

  • Landvo L500s – megér egy ötszázast

    Tényleg belefér 8 mag, 1 GB RAM, 5" kijelző 20.000 Ft-ba, vagy ez csak egy hiú ábránd?

  • Cubot X16 teszt

    Sorban álltam, amikor a jót olcsón osztották, bár sebesség- és hardverőrülteknek szólok előre, hogy nem nekik való.

  • Takee 1 kínai telefon

    Állítólag a világ első holografikus telefonja. Valójában best buy poén Jelly Beannel és jó üzemidővel.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.