2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

BaluC - Silver Dragon mod

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A következő műsorszám termékmegjelenítést és nyomokban mogyorót tartalmazhat!

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

A következő műsorszám termékmegjelenítést és nyomokban mogyorót tartalmazhat! Tizenkét éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott, mert „pornó” van benne (nincs)!

Az Első Magyar Tuning és Modding versenyre kivittem az akkori alkotásomat, aminek nem volt fantázia neve. Emlékem szerint a kiállítás napján szegezte nekem a kérdést Edu, hogy mi a neve a gépnek, amit a sorszám mellé írhat. Lányos zavaromban elkereszteltem Blue Towernak.

Szóval, az események felelevenítéséhez hozzá tartozik, hogy csalódott voltam az első verseny után, nem tagadom. Eszméletlen sok munkát / időt / energiát / stb.-t öltem bele abba a gépembe. Egyedi ötletekkel és megoldásokkal volt tele (Pl.: két táp, turbina, stb.), de úgy éreztem, hogy nem értékelték. Aztán tovább gondolkoztam a dolgon, és másképpen közelítettem meg a témát. Elsősorban magamnak készítettem a gépet. A verseny „csak” extra volt, ahol megmutathattam, hogy mit is tudok és megnézhettem más hasonló megszállottak munkáit. Beszélgethettem velük és részese voltam valami fontosnak. Így, könnyebb volt továbblépni és nagyobb lendülettel folytatni moddolást.

A második versenyre már egy egészen más művet készítettem, amit egy másik írásban mutattam be. Rendben. Tisztában vagyok azzal, hogy ez a cikk nem lesz annyira izgalmas, mint az előző kettő, de szerintem érdemes ezt is végigolvasni.

Nem az első gép volt, amit átalakítottam, de ez volt az első, amit teljesen a sajátomnak éreztem. Volt előtte fekvő házam, mini és midi tornyom is, amiket alakítgattam. De ezt tekintem csak egy teljes modnak. Nem akartam, hogy az enyészeté legyen, vagy eltűnjön a ház. Így a harmadik versenyre, még jobban ráncba szedtem, kicsit újragondoltam, és igyekeztem minden hibát kijavítani, amit tudtam.


Így nézett ki az első versenyen, és a szétszerelés előtt is

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Pandora Mod

    Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

Előzmények

  • BaluC - Hal a gépben

    A PC-be öntöttem, közel 20 liter vizet, bedobtam egy sziámi harcos halat. A gép is és a hal is élt!

  • BaluC - Blue Tower

    Egy cikksorozatot kezdek és ha van érdeklődés, akkor az első moddomtól eljutunk egészen a Pandoráig.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.