2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Az év írásai

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ez így azért elég nagyképűen hangozhat, tekintve, hogy a Logout még csak alig több mint...

[ ÚJ TESZT ]

Ez így azért elég nagyképűen hangozhat, tekintve, hogy a Logout még csak alig több mint egy hónapos múltra tekinthet vissza.
Ez alatt születet 269 címlapos írás, köztük szép számmal olyanok is, amelyekre minden számítástechnikával foglalkozó, vagy közösségi oldal büszke lehetne.

Mi azok vagyunk!

Született még megszámlálhatatlan Blog bejegyzés, amiket csak úgy írtatok, néha magatoknak.

A legérdekesebbek, a legtöbbet olvasottak közül – a teljesség igénye nélkül -, most egy csokorba összegyűjtve, szeretnék felidézni néhányat Nektek.


”Szakmai írások”

Az első legolvasottabb írás a DirectX-ről szólt és (Kolombusz) nevéhez fűződik: [link]
Cerebellum Raid-ről szóló oktató sorozata szintén nagyon népszerű volt: [link]
Csepy 3 részes notebook kalauza: [link], fLeSs Core 2 Duo E4300-as prociról szóló rövid, de annál izgalmasabb írása: [link], VladimirR, még ma is futó Linux sorozata: [link] nagyon sok látogatót vonzott.
gLes Firefox fejlesztői: [link], és moma PS3 cikke: [link] különösen érdekes volt.
rudi, gigantikus egérteszt című írását is sokan olvasták.: [link]
Óriási viharokat kavart Neck játékszenvedélyről szóló cikke: [link]
Qru-val áttekinthettük a S939 X2 processzorokat: [link], marsu-nak köszönhetően több részben elkezdtünk elmerülni a BIOS beállítás rejtelmeiben: [link]
ßigya megosztotta velünk otthoni hálózatának rejtelmeit: [link], végül feka007-re irigykedhettünk, amikor bemutatta 8800GTX videokártyáját: [link]


''Off-topic írások''

Ennek a témakörnek megkerülhetetlen szereplője Winston. Bog rövid szösszeneteiben olvashatjuk izgalmas történeteit: [link].
Kalandor tanulságos története: [link], vagy t|-|om! Bulizási szokásokról szóló elmélkedése (ami most különösen aktuális): [link] voltak az első napok slágerei.
Aztán sokáig néma csend. Végül jöttek az újabb nagyágyúk és beindult a „termelés”.
Divot kényes témájú írása, amelynek a fórumát, nem kis vitát kiváltva, be kellett zárni: [link].
Vikthor gondolatai szintén megosztják az olvasókat, ezek közül én most a modern nőkről szólót szeretném kiemelni: [link].
Azután megérkeztek külhoni szerzőnk, tiv61us írásai, amely sorozat azóta is töretlen népszerűségnek örvend: [link].
Vamp Alkoholizáljunk? [link] című bejegyzésében ott van ugyan a kérdőjel, de ki tudja a helyes választ?
A végére maradt az ebben a kategóriában kétségtelenül legtermékenyebb szerzők két igen izgalmas története. Divot fantáziálása a megnyert lottó ötösről: [link], és tiv61us erotikus egypercese esti kalandjáról: [link]


Ezek azok az írások, amelyeket a legtöbben olvasták 2006-ban itt nálunk a Logouton. Természetesen érdemes a többi cikket is elolvasni, és keresgélni, böngészni a Blogokban is, hátha valahol egy rejtett gyöngyszemre akadunk.

Végül itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy az oldal készítői és a szerkesztők nevében boldog új évet kívánjak minden kedves írónknak és olvasónknak!

2007-ban is írjatok, és olvassátok a Logout-ot!!

Racecam


[Egy szerkesztő megjegyzése: apró hiba a cikkben, miszerint kimaradt a legtöbb lekérdezést és hozzászólást megélt szakmai gőz cikk hardver témában, ami egy Racecam nevű, az ismeretlenség homályából előtűnő, és azt álcaként használó szerző tollából származott, és a wide kijelzők térhódításáról szólt ([link]). Ezúton is gratulálunk neki, és köszönjük az új portál indulása kapcsán végzett, fáradtságot nem ismerő munkáját. - peterkeT]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.