2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Az éj káosza

  • (f)
  • (p)
Írta: |

BRUTÁLIS CHERU BIHONI HŐSNYOMORGATÓ: Életerő:82314 Harci düh:128 Mbyte Szerencse:szükségtelen...

[ ÚJ TESZT ]

BRUTÁLIS CHERU BIHONI HŐSNYOMORGATÓ:
Életerő:82314
Harci düh:128 Mbyte
Szerencse:szükségtelen

A TE ÉRTÉKEID:
Életerő:2
Harci düh:-1024
Szerencse:nincs!!

A cherubihoni hősnyomorgató huszonnégyszer támad egy körben,mielőtt Te a kockához vagy magadhoz nyúlhatnál.Dobj huszonnégyszer egymás után két ezer oldalú kockával,az eredményt add össze ,szorozd meg hatszázhatvanhattal,emeld a negyvenedik hatványra,és vond le a saját életerődből!Ha még életben vagy ,Te támadhatsz!.Dobj két féloldalú kockával,és ha az eredmény több nyolcmilliónál, vonj le egy életerőpontot Brutális-tól.Ha az eredmény kevesebb,önnmagadat sebezted meg; vonj le magadtól négyszáz pontot. A harci dühödet 0,1 ponttal növelheted.

Amennyiben Brutális teljes véletlenségből nem halt bele a csapásodba,újra ő támad.Ezentúl minden támadásához adj hozzá nyolcvanezer pontot.És az összecsapás addig folytatódik,míg valamelyikőtök életerőpontja nulla alá nem süllyed.

Lehetőségek:

a. Ha úgy döntesz,hogy gyáván megfutamodsz a harc elől,lapozz vissza pár oldalt,és olvasd el újra a stáblistát meg az összes többi baromságot.Aztán térj vissza ide és mérkőzz meg újra Brutálissal

b.Brutális győzött.Sebaj.Nem keseredsz el,újra nekiesel bősz ellenfelednek,hátha ezúttal több szerencséd lesz.Mindezt addig ismételed ,amíg nem sikerül győznöd.

c.Végül mégiscsak Te győztél...Ez persze LEHETETLEN!!!Tehát CSALTÁL,Te kis pimasz!Gratulálunk! (heves taps és ováció) Mindazok,akik rájöttek,hogy ebben a büdös életben kizárólag csak csalással és rafinériával boldugulhatnak,jutalom értékű bűntetésből egyet lapozhatnak és végigszenvedhetik a folytatást!

forrás:John Caldwell & Jeffre Stone - Az éj káosza

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.