2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

I love you Catherine Lan from ASUS!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Most felvetődik a kérdés mindenkiben, hogy ki a fene az a Catherine Lan. Eddig nem sokan ismerhették.

[ ÚJ TESZT ]

Most felvetődik a kérdés mindenkiben, hogy ki a fene az a Catherine Lan. Eddig nem sokan ismerhették. Tajvan fővárosában dolgozik, Tajpejben, mint ASUS COMPUTER INC eMarketinges munkatárs. Gondolom most jön a kérdés, hogy mit akarok én ebből kihozni. Ezért most inkább elkezdeném.

2009.12.19-én került fel egy cikk a Prohardverre, amely egy Asus nyereményjátékról szólt. A játék lényege az, hogy egy Asus P55 chipszettel szerelt alaplap PCI-E slotjai között jönnek különböző fajta szörnyek, és azokat kell megölni valamilyen ágyúval. A játék előrehaladtával egyre erősebb, gyorsabb az ellenség, ezért mindig fejleszteni kell a meglévő ágyúkat, és újakat elhelyezni. Maga a játék nem egy forradalmian új valami, sokfajta körítésben találkozhattunk már az ilyen játékokkal. Én is, mint gondolom sokan mások egyből rákattantunk a játékra. Viszont nem csak a játék élménye volt csalogató, hanem a nyeremények is.

Igen, voltak nyeremények is:
3db P7P55D-E Premium
7db P7P55D-E Pro
10db P7P55D-E LE
(Végül P7P55D-E alaplapot kapott mindenki az LE helyett)

A játékból egy kép.

A játék 2009. December 14-től és 2010. február 28-ig tartott. A játékban elért pontszámok alapján, az első 10%ból sorsolták ki a 20 szerencsést. És hogy becsületességről is legyen szó, mert ugye ezt a szót egyre ritkábban halljuk az utóbbi időben. Persze itt is voltak csalók, akik próbálták lazára venni a figurát a 999.999.999-es pontszámaikkal. (Az én max pontszámom, ha jól emlékszem 860.000körül volt, szval volt mit alkotniuk). Ezek a "jómunkásemberek" a játék vége előtt természetesen kizárásban részesültek. A nyerteseket 2 héten belül értesítették. Én is kaptam egy email-t Catherine Lan-től március 19-én, amiben a következő állt:

Személyes adatok eltávolítva =)

Mivel hát magyar vagyok, egyből azt hittem, hogy ez valami hülyeség, és úgy se nyerhettem meg. Nem lehet ekkora szerencsém, hogy annyi ember közül pont engem is kisorsolnak. Végül csak akkor hittem el végérvényesen, amikor megláttam a hivatalos listát az Asus honlapján. Ezután nemsokára találtam rá itt a Prohardveren waithEard fórumtársra, aki szintén nyert egy alaplapot. Ő egy P7P55D-E Pro kapott, én pedig egy P7P55D-E LE helyett egy P7P55D-E kaptam. Tehát a 20 alaplapból 2 magyar kézre került :)

Nyertesek listája. Forrás

Elvileg már április első hetében már zaklatni kellett volna a DHL futárnak az eredeti ütemterv alapján, aztán biztos a "Tajvani húsvét" miatt elmaradt a dolog. A várakozás órái már-már "kibírhatatlan gyötrelmet" okozott nekünk, hovatovább egy förtelmes,véget nem érő abyssi bolyongás kínjával égette lelkünket. De Április 12-én szerencsésen megkaptuk mindketten a nyereményünket.
Ezzel a cikkel szeretnénk megköszönni a Prohardver munkatársainak, hogy felhívták a figyelmünket a játékra, hisz nélkülük (az oldal nélkül) szerintem soha sem találtunk volna rá.

Ui: A játékkal még most is el lehet szórakozni, szerencsére nem szűnt meg a sorsolás vége után. Habár már nem lehet vele nyerni, de még mindig kellemes perceket tud okozni, egy-egy unalmas géptermi órán.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.