2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android - Hasznos programok I.

Itt gyűjtöttem össze a reményeim szerint sokak számára hasznos alkalmazásokat, lehet csemegézni!

[ ÚJ TESZT ]

ROOTOLT TELEFONOKHOZ

Samba Filesharing

WiFin keresztül lehet összekapcsolni a telefont a számítógéppel. A számítógép külső meghajtóként látja a segítségével a telefon memóriakártyáját. A legegyszerűbb módja annak, hogy fájlokat, könyvtárokat másolj. Saját felhasználónév és jelszó is beállítható, így nem tud bárki hozzáférni az adataidhoz, aki ugyanazt a WiFi hálózatot használja.

AdFree Android

Egyszerű, de nagyszerű kis alkalmazás. Ha feltelepíted, utána nem kell az ingyenes programok alján futó reklámokat nézned. Bár nem túl szép dolog, hogy ennyit sem hajlandó az ember megtenni az alkalmazások fejlesztőiért, nagyon zavaró tud lenni, ha egy színes, villogó izé szaladgál a kijelző alján.

Titanium Backup

Nagyon sokan emiatt az alkalmazás miatt rootolják a telefonjukat. Egyik legfontosabb képessége, hogy nem csak magukat az alkalmazásokat, hanem az adott alkalmazás beállításait is el lehet vele menteni (Angry Birds rajongóknak kifejezetten ajánlott az eredmények megőrzéséhez!). Visszaállítható vele pl. a híváslista, az sms-ek, és beállíthatóak vele időzített dolgok is. Szinkronizál a Dropbox-szal, és a Marketről letöltött alkalmazások is megmaradnak, ami jól jöhet a későbbi frissítések során. Busybox letöltése szükséges a használatához.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.