2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android - Hasznos programok I.

Itt gyűjtöttem össze a reményeim szerint sokak számára hasznos alkalmazásokat, lehet csemegézni!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Ebben az irományban igyekeztem olyan alkalmazásokat összeválogatni, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek. Különböző fórumokon végzett "kutatásaim" alapján a többség érdeklődésére számot tartó alkalmazások a következők: irodai programok (dokumentum olvasó és szerkesztő programok), szervezés, tájékoztatók, játékok, az eredetit helyettesítő programok (launcherek, sms-, film- és zenekezelő programok), gyorskapcsolók, eszközök és az egyedivé tételt segítő alkalmazások. Ebben az írásban a hasznos alkalmazások szerepelnek, a szórakozás témaköre egy következő cikkben kerül nagyító alá.

Ez a kis bevezető az alkalmazások világába a teljesség igénye nélkül készült, de remélhetőleg sokak számára hasznos lesz a telefon kényelmesebb kezelhetősége szempontjából. A csillaggal megjelölt alkalmazásokat én is használom, nem merítik a telefont, nem fagynak, hibátlanul működnek. Nálam. Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy készülék valamiért nem szereti az általam preferált alkalmazást, ezért igyekszem minden ajánlott programhoz alternatívákat is felkínálni, hiszen mindenre van több megoldás is. A többi alkalmazás az androiddal foglalkozó internetes oldalakon és a Mobilarénán jelen lévő fórumlakók ajánlásai alapján került a listába.

Az alábbi írásműben vegyesen szerepelnek fizetős és ingyenes alkalmazások, de nincs külön megjelölve, hogy melyik a fizetős és melyik az ingyenes. Ennek többek között az az oka, hogy időnként a Market az alapvetően fizetős alkalmazásokat is elérhetővé teszi ingyenes letöltésre. Ahol van fizetős és ingyenes verziója is az adott alkalmazásnak, ott az ingyenesre mutat a link.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.