2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ADSL kálvária - Revolutions

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Na jó, szeretem a Mátrixot, de azért már egy kicsit túlzás... Tegnap kaptam egy levelet,...

[ ÚJ TESZT ]

Na jó, szeretem a Mátrixot, de azért már egy kicsit túlzás...

Tegnap kaptam egy levelet, ki mástól, mint a GTS-Datanettől. Ekkor még nem tudtam mi az, azt hittem számla. Tévedtem. Rosszabb.

[link]
(Bocsánat a minőségért, most csak a telefonom van itthon.)

Olvasom: aktuális piaci trend bla bla bla... Közben örülök, hurrá, megint sávszélemelés lesz! Olvasom... Mivan??? Elsőnek azt hittem, rosszul látok! Az Én csomagomban (1 megabit) lecsökkentette a maximális feltöltési sebességet 160 kbps-ről 128 kbps-re!!! Milyen aktuális piaci trend? Sávszélesség-csökkentés? Na jó, így is csak 120 körül ment felfele, de azt megértem, overhead is van a világon (sajnos). De így mennyi lesz a hasznos sávszél? 100 kbps? A minimum sebesség az annyira nem érint, bár az előző írásomban (ADSL kálvária - Reloaded) sajnos érintett.

A történethez az is hozzátartozik, hogy nemrég olvastam egy cikket: [link] Ok, akkor csak az egyéni előfizetőkről akar még egy bőrt lehúzni? Nem volt elég a bevétel?

Ugyanakkor a honlapján csak a T-Com területen van sebességváltozás, Hungarotel területen nem: [link] De ők ''megérdemlik'' (a szomszéd tehene mondat), hiszen majd' fele annyit fizetnek, mint Én. A Datanetnél még mindig azt hiszik, hogy T-Comos vagyok, hiába a kijavított, aláírt szerződés? Na igen, ezek szerint igen.

Gondolom az egész akciónak csak annyi értelme van, hogy fizessek többet a 8 megabites csomagért. Egyébként az eredeti sebességeket mutató táblázatban 3 max., és egy min. fej van.

Ja és soha többet nem szerződöm a Datanethez. Soha. Ha mégis így tennék, valaki lőjön le. Kérem!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.