2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A tökéletes háziállat

Nem büdös, nem hullatja a szőrét, nem ugat, nem kell sétáltatni, nem kell mindennap etetni...

[ ÚJ TESZT ]

Prológus

Hogy miért tökéletes?

Mert ha elmész egy hónapig nyaralni, akkor nem fog elpusztulni. Egyszer kell csak beruházni, és utána szinte ingyen tartható. Nagyon díszes állat, és mivel sok faj tartozik ide, nagyon sokféle színű, és megjelenésű közül választhatunk. Nem kell sétáltatni, nem fogja a bútoraidat tönkretenni. Este nem kezd el ugatni/nyávogni/csiripelni. Nem büdös, elég csak évente takarítani utána. Fajtától függően többet is tarthatunk egy légtérben, és alapvetően kis helyigényűek.

Még egyetemista voltam, amikor egyik fórumon találtam rá a tökéletes háziállatra. Nagyon sokáig olvasgattam utána, hogy melyik fajt, hogyan kell tartani, milyen körülmények között. Sajnos a megvételről csak álmodozhattam, mert akkor koleszos voltam, és majdhogynem félévente váltottam lakhelyet. Azóta eltelt pár év, elvégeztem az egyetemet, és most már kevesebbet kell költözni.

Idén májusban, születésnapomra a barátnőm lepett meg eme csodálatos állattal. Azt hittem, hogy dobok egy hátast, mert soha nem gondoltam volna, hogy pont ő fog nekem egy ilyet beszerezni. Olyannyira beleszerettünk, hogy barátnőm is ilyet kért a születésnapjára.

No de miről is beszéltem idáig? A következő oldalon meglátod.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.