2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A nagy Ő!--> [Ő=WoW]

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az utóbbi időben „kicsit” elszaporodtak a szerelmes, illetve vallási írások, így szükségesnek...

[ ÚJ TESZT ]

Az utóbbi időben „kicsit” elszaporodtak a szerelmes, illetve vallási írások, így szükségesnek éreztem, hogy én Elit_hun, írják valami mást...Valami egészen mást XD

Íme Durothan :-)

Nem vagyok hardcore WoW-os, valamivel 520 játékóra felett járok a main karimmal (kb 22 nap), ami lehet egy FPS-be rengeteg időnek számít, de például haveromnak már több mint 3600 óra játékideje van csak a main karijával (150 nap…)
Trial accomat 2007 június 7.-én kezdtem el, mindenféle kasztot kipróbáltam, szinte az összes kasztból felvittem 1-1-et lvl 20 körülire, végül megtetszet a Warlock és a Mage, hosszasan gondolkoztam, hogy warlock vagy mage, de aztán a minion/pet miatt a warlock mellett döntöttem. 2007 június 17.-én aztán upgradeltem az accomat rendesre, és megkezdődhetett a lvelupozás.

Azok a jó tömegsebzők, hát igen, Warlock az Warlock :-)

Volt már 1-2 hónapnyi tört wowos játékidőm, de ez nem segített, inkább hátráltatott, emlékeszem, amikor elkezdtem kérdezgetni Stormwindbe, hogy hol vannak a teleportok... Aztán persze én is belerázódtam a játékba, elkezdtem megérteni, hogy milyen talentokra rakjak pontokat stb. Emlékszek arra a napsütéses napra amikor befejlődtem lvl 40-re, örömteljesen mentem a stormwindi warlock trainerhez megvenni a hőn áhított lovamat.
A ló +60%-os sebeség-módosítójának köszönhetően, úgy éreztem enyém a világ, ezért el is mentem Tanarisba. Eme földrész máig az egyik kedvencem, ZF rövidítésű instáját meg minimum 10* végigtoltuk. Aztán kezdtem megunni, lvl 49-nél le is járt az előfizetésem, és úgy döntöttem, nem fizetek elő. Másfél hónapig jól elvoltam más játékokkal, de aztán újra előfizettem. Ismét questelni kezdtem, grindelni, farmolni és minden jól ment, lvl 57-es voltam, amikor jött az a patch, ami a lvl 20-60 közötti szintlépéshez szükséges XP mennyiséget csökkentette 30%-al, valamint a questek által adott XP is nőtt 30%-al. Ilyen feltételek mellett egy röpke hétvége alatt feltoltam magam 60-ra. 60-ról 70-re meg már viszonylag egyszerű volt fejlődni, csak a 62-63 tartott sok ideig, utáltam, és még mindig utálom Zangarmarshot…66-67 is sok ideig tartott, ugyanis Nagrandba elfogytak a questek, így farmolni kellett egy egész szintnyi XP-t… Legalább a 67-70-et 5 nap alatt tettem meg.
Ahogy a mondás tartja, a játék lvl 70-en kezdődik, így tettem én is.

[P:C]

Vashuman azóta már lvl 61...

Elején gondoltam Durothan lesz Bloodhoof szeró legkirályabb instása Haveri protekcióval be is juthattam volna az Equilibriumba, de aztán miután eszembe ötlött, hogy nincs kedvem egész hétvégéket arra „elpazarolni”, hogy szörnyeket ölögetek sorba, azért, hogy sok DKP-m legyen, amiből aztán majd valamikor a távoli jövőben megkaphatom a Tier4-es tokent…Inkább elmentem PvP-zni, ez egy okos döntés volt, főleg, hogy a season 1 már honorért lett megkapható!
Persze miután megszereztem 2-2 db-t mind2 season1-es setből (a 2db mind2-ből jobb mint 4db egyből ugyanis így 2* kapom meg a +35 resillence bónuszt) ismét kicsit hanyagoltam a WoW-ot, 1-2* elmentünk valamelyik hordás városba mészárlást rendezni, de különösebb dolog nem tőrtént. De (igen, De-vel kezdek mondatott, tudom, hogy ez a mellérendelő ellentétes mondatnak a kötőszava, de akkor is ezzel kezdem!) aztán most 3 napja 3.-ra is visszatértem! Majd meglátjuk mi lesz, tegnap csatlakoztam egy 2v2 arena csapathoz, remélem hamarosan összegyűlik a pont egy season 2-es válvédőre…

Hogy legyen egy kis haszna a cikknek, következzenek az általam használt modok és hasznos weboldalak:

- QuestGuru: A gyári quest logot cseréli le, nekem azért tetszik, mert így végre nem egy 2*4cm-es téglalapba jelenik meg a quest információ, hanem egy rendes méretes abalkaba olvashatom mit kell megölni.

- Mobinfo 2: Talán a legfontosabb PvE mod, statisztikákat vezet a mobokról, ha rávisszük az egeret a már néhányszor megölt mobra, láthatjuk mennyi XP-t ad, milyen cuccokat dob, és hány % a drop rate, hány élete/manája van stb…

- Mapcoords 0.32: a térképet változtatja meg egy kicsit, mégpedig úgy, hogy egy kordináta rendszert pakol rá, ez nagyon hasznos ha elakadtunk valahol, mert így csak azt kell megnézni, hogy pl a -58;68-ra kell menni, és ott lesz a fontos NPC.

Ezek az addonok nélkül nem lehet élni, ha nincs meg mind3, sokkal nehezebb lesz a játék. Persze én sem csak ezeket használom, van bagstatusom, damage metersem stb…De ez a 3 a legfontosabb mindegyik közül.

Segítő weboldalból is egy rakás van, én a Thottbotot használom quest segítséghez, a WoWwikit meg a „többi” dologhoz.

A cikk hírtelen felindulásból íródott, így a helyesírást meg ilyeneket nem tudtam átnézni...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.