2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

A Heroes of Might & Magic történetem

Sajnos vagy szerencsére, elég idős vagyok hozzá, hogy egy hosszú játékszéria lényegében életem részévé váljon.

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

Ezzel történetem végéhez érkeztem, elég régi emlékeket kellett felidézni, ami csak többé-kevésbé sikerült. Számomra kisgyerekkorom legszebb emlékei közé tartozik az első két rész, még ha csak felszínesen is sikerült belevetnem magam a játékba. Később a 3. résszel viszont egy olyan élményt szereztem, ami önmagában 15 évet ölel fel, és még most, 2015-ben is életem egyik legjobb játékos élményét adta.

Egy dologgal még adósotok maradtam, ez pedig a VII. rész. Amiket olvastam, az alapján egy bughalmaz az egész, nem igazán ajánlják ezt a játékot, se a Heroes-t kedvelő, se a nem kedvelő játékosoknak. Én ezt a tanácsot megfogadtam, így hát nem is tudok róla egy árva mukkot sem írni. Később, ha kijavítják a hibákat, még akár lehet, hogy ki is próbálom, de ez még a jövő zenéje.

Kedves fórumtársaimnak azt tudom ajánlani, hogy a 3. részt vétek kihagyni, ha még nem próbáltátok, akkor a Shadow of death-szel érdemes kezdeni, aztán szépen sorban. Ha már próbáltátok, és még van vissza kampány, akkor hajrá, érdemes a többit is kipróbálni. Az 1-2 rész, az inkább történelem már szerintem. A 3. rész után elég nehézkes hozzákezdeni. A 6. részt én jobbnak tartom, mint a kritikusok, én megtaláltam a szépségét. Ha rajongók vagytok, ajánlom, hogy tegyetek próbát azzal is. Jó ideig el lehet vele lenni, amíg várunk egy igazán minőségi folytatást, ami méltó lehet a harmadik rész dicsőségéhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.