2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

A Heroes of Might & Magic történetem

Sajnos vagy szerencsére, elég idős vagyok hozzá, hogy egy hosszú játékszéria lényegében életem részévé váljon.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Sokunk gyerekkorának legszebb éveit idézheti a Heroes of Might & Magic sorozat, és elkísért minket hosszú időn keresztül. Azóta felnőtt egy újabb játékosgeneráció, és ha a Heroes hallatán nem ugrik be neki semmi, akkor jó eséllyel elolvas egy tesztet, vagy megnézi a Metacritic score-ját, és egy legyintéssel valószínűleg hagyja is a fenébe.

Az utóbbi években az újabbnál újabb részek a legnagyobb jóindulattal is maximum "vegyes" fogadtatásban részesültek. Az új játékosok csak a bugokra és a nem túl acélos játékmenetre emlékeznek, akik rajongók, azok meg mindig várják a régi részek újbóli eljövetelét. Akkor ki is a célközönség? Hát ez az. Nem véletlen, hogy az utóbbi években mennyire megkopott a széria becsülete.

.

Én most arról fogok írni, hogy hogyan is éltem végig ezt az egész históriát, kicsit beszélni fogok szépen sorban a részekről, és hogy azok mit adtak nekem. Ez nem lesz egy hosszú történet, mivel egyes részekkel már több mint 10 éve nem játszottam, szóval nem is emlékszem mindenre. Másfelől pedig voltak olyan részek, amikkel – ciki vagy nem ciki – csak pár órát voltam képes játszani, magasztosabban fogalmazva, nem tudtam kiteljesedni bennük teljes valómban.

Ezután viszont kicsit részletesebben fogok beszélni a kedvencemről, ami úgymond egy legendás játék, és ami után mindenki megnyalta mind a 10 ujját, ez bizony a híres-neves harmadik rész.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.