2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

A belépőm: Lenovo Ideapad G510

Az Intel i3-4000-rel, 15,6” kijelzővel, 1TB + 8GB SSHD-vel, 2*4GB RAM-mal és AMD HD8750 + Intel HD HD4600 párossal felszerelt konfigurációt mutatom be.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető.

A Lenovo Ideapad G sorozatból az 510-es modellt szeretném megismertetni veletek.

A G510-es modell több konfigurációban is megtalálható a piacon. Jelen esetben az általam is birtokolt Intel i3-4000-es processzorral, 15,6” colos kijelzővel, 1TB (5400 rpm) + 8GB SSHD tárhely kombinációval, 2*4GB memóriával és AMD Radeon HD8750 + Intel HD Graphics HD4600 párossal felszerelt konfigurációt szeretném nektek bemutatni.

Ez az első írásom, épp ezért elnézést kérek az esetlegesen előforduló bármilyen természetű hibáért, amit az írásban találtok. Nem sértődöm meg a negatív kritikákon. Sőt kifejezetten örülnék az építő jellegűeknek, szívesen veszek minden visszajelzést. Itt szögezném le, hogy a véleményem, bármilyen dologról is legyen szó, mindig Őszinte (tudom, ez néha fájó dolog), így van ez ennél az írásnál is, de ne húzzam tovább az időt, lássuk, miből élünk:

Nem is olyan rég noteszgép vásárlásra szántam el magam. Azt rögtön az elején leszögeztem magamnak, hogy vagy az Asus vagy a Lenovo egyik multimédiás belépőszintű modellje lesz. Összességében, általános használatra fog kelleni (internetezés és filmnézés), ezért gondolkodtam a belépő szinten és anyagilag sem vagyok túlságosan eleresztve, ha értitek, mire gondolok, sunyi kacsintás.

Az Asus márkanévvel több éves jó barátságot ápolok egy A7V8X-X alaplap személyében (igen, ez az alaplap kicsivel több mint 10 éves, mosoly) a Lenovoról pedig sok jót hallottam.

Több hónapnyi tanakodás, gondolkodás után szinte a legelső akciós ajánlatra lecsapva megvásároltam az eMAG (nekem) itthoni weboldaláról, 1899 lejért, azaz megközelítőleg 135.000 forintért (jelenlegi árfolyamon számolva 70,9 FT = 1 Lej) a Lenovo G510 20238-as modelljét.

Többek közt azért is írok bemutatót erről a konfigurációról, mert nagyon kevés dolgot találtam róla az interneten, itt a Logouton pedig semmit. Őszintén szólva a két gyártó közül ez a konfiguráció nyújtotta számomra a legjobb ár/érték arányt. Azt rád bízom, hogy szerinted megérte-e vagy sem…

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Ideapad U430p

    Az SSD-vel és Windows 8-cal igazán gyors, jól használható, és szerintem jó ár/érték arányú gépet sikerült választanom.

  • Lenovo ThinkPad T500 bemutató

    Aki nem játszik, ellenben szem előtt tartja a minőséget, használhatóságot, annak bőven megteszi egy T500.

  • Lenovo Y500, az erőgép!

    Az egyik legjobb notebook, ami valaha nálam volt, és nem mellesleg kategóriájának egyik legjobbja.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.