2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Négymagos kisokos - Ainol Venus

Bemutatkozik az Ainol új négymagos processzorral szerelt szériájának 7"-os változata.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, csomagolás

Az alábbiakban a négymagos processzorral szerelt Venus fantázianevű tabletet fogom röviden bemutatni, mely az Ainol gyártó Novo 7-es szériájából való. Eredetileg csak pár saját készítésű képet szerettem volna megosztani a nagyérdeművel, de gondoltam, akkor már írok pár sort róla és kipróbálok egy-két játékot is. Ez a bejegyzés lett az eredmény. Így amire számíthattok, az egy kis szöveges bemutató, főbb paraméterek, benchmark eredmények, tartozékok, tesztelt programok és játékok listája, képek, képek és képek. :)

Első benyomás:

Az első kézbevételkor szembetűnik, hogy az anyaghasználat és a tapintás kellemes. Hátlapja nem csúszik, az ujjlenyomatokat kevésbé gyűjti, ez részben a ház megmunkálásának is köszönhető:

Az IPS panelnek hála a kijelzőt nagy betekintési szög és élénk színek jellemzik. A 7"-os megjelenítő 1280 x 800 képpontos felbontásnak köszönhetően pedig pixellel sem találkozunk.

A tablet tömegét (320 g) tekintve folyamatos használat során sem fárasztó a kézben tartása. Méretének hála (186.2 x 126.9 x 10.8 mm) pedig eléggé mobilak lehetünk vele, még egy nagyobb zsebbe is belefér, mégsem kell kompromisszumokat kötnünk ugyanis ezen a méretű kijelzőn (7 inch) még bőven kellemes élmény nyújt a netezés, film, illetve játék.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.