2016. június 27., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Xbox One kontroller probléma

  Sziasztok!

  Két napja vettem egy Xbox One kontrollert a PC-mhez, és azt vettem észre, hogy az analóg stickek középállása eléggé pontatlan, nem valami feszes.

  http://html5gamepad.com/ -on ezeket az értékeket kapom egy véletlen elengedéskor. 2-3 százalék még nem vészes, de van amikor ez 10 százalékig is felkúszik. (-1;1) tartományban
  Tekintve, hogy vadonat új és 19 ezer forintba került, felmerül bennem a kérdés, mennyire érdemes ezt lenyelnem.
  Sajnos a neten azt találtam, hogy az eset egyáltalán nem egyedi, felháborodott xboxosok ezrei jeleztek hasonló problémát a Microsoft weboldalán.

  Egyelőre a használatban nem zavar, de megköszönném, ha aki teheti, lecsekkolná, hogy lehetséges egyáltalán pontosan nullában megállítani az analóg vezérlőt, vagy mindegyiknél jelentkezik a probléma. Jó lenne tudni, mielőtt a garanciáztatásba belekezdenék.

  Köszönöm.

  Zoli0726 5 hónapja 0

 • Én vs Lumia 735

  Megküzdöttünk, és sajnos alul maradtam.

  Egy hete használom az új Lumiám, és egész egyszerűen minden nap felbosszant.
  Eddig egy lumia 520-am volt, amivel meglepő módon teljesen boldog voltam, minden működött. Pont azokat a dolgokat használtam rajta, amit most is, se többet, se kevesebbet.
  Előre akartam lépni és hátra sikerült.

  Nincsenek nagy elvárásaim, Microsoft szolgáltatásokat használok, nem kell teleszemetelnem 3rd party appokkal a mobilomat, elégedett vagyok azzal amit a Outlook/Onedrive nyújt.

  Email, böngészés, skype, facebook, youtube, zene. Ennyi.

  Elsőre annyira letaglózott a mobil, nagyon jól néz ki, a kijelző is gyönyörű, egyébként szélvész-gyors, minden sokkal hamarabb nyílik meg mint az 520-ason.

  Viszont a hektikus értesítések teljesen beárnyékolják ezt. Ha bármikor megszakad az adott netkapcsolat, kiugrok boltba, otthonról munkába, munkából haza, egyik helyről a másikra, de még akkor is ha csak wifiről mobilnetre váltok, nem értesülök tovább semmiről. Mindent manuálisan frissíteni kell, hogy újraépüljön a kapcsolat.

  A skype meg egyenesen katasztrófa, nem csak az üzeneteket, a hívásokat sem jelzi.

  Mi lehet a gond?

  Az internetelérés stabil, otthon is, a melóban is, ráadásul a mobilnet sem változtat semmin.

  Folytatás...

  Zoli0726 1 éve 0

 • Nokia garancia

  Ezt nevezem. Beadtam reggel a Lumia 520-amat hardware-es problémával, és délben már mehettem is érte, és tökéletesen működik.
  Régebben, amikor egy samsungommal volt gond laza másfél hónap múlva kaptam vissza a mobilomat(jó ez már nem most volt), de meglepően kellemesen csalódtam a Nokiában, mindenkinek így kellene. :K

  Zoli0726 2 éve 14

 • A4Tech X7 F5 gamer egér bemutató

  Egy belépő szintű, ár/érték arányban jónak mondható gamer egeret szeretnék nektek bemutatni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.