2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MP3HI, ki találkozott már vele?


    Legálisan tölthetek egy oldalról zenéket. Nagy része elektronikus, trance-house-minimal stílusú. Viszont ebben a kellemes formátumban jön le a zene, amit se konvertálni, se kiírni, de még megnyitni is nehezen tudok.
    Aki ismeri ezt a formátumot, és tudja hogyan lehetne sima MP3 file formátumúra átalakítani, az ossza meg velem a tudását.

    Zolás 13 éve 20

  • Rendőrségi ügymenet

    Tavaly november 27-én hajnalban megállított egy rendőrautó, mégpedig azért mert 1km-el arébb lévő lámpánál áthajtottam a piros jelzésen. Elkérte az okmányaimat és erősködött hogy ismerjem el. Mikor közöltem vele hogy én elismerem ha visszamegyünk a lámpához mert biztos vagyok benne hogy sárgán villogott!!! Na akkor fogta a papirjaim és beült a rendőrautóba, majd 3 perccel később visszaadta a papirjaimat és elmentek.
    Ma érkezett egy szabálysértési papir amin megbüntettek 25k összegre mert átmentem a piroson.
    Kérdésem a következő:
    1. Tudom valahogy bizonyítani hogy aznap este nem müködött a lámpa? (Iszonyat havazás volt mentem vagy 30-al örültem hogy hazafelé tartok)
    2. Nem 30 napon belül kell megérkeznie a befizetésről és a feljelentésről a papirnak? Ha jól tudom már van egy ilyen jogszabály.
    2.1. Ha van ilyen jogszabály akkor kihez kell fordulnom? Illetékbélyeggel a bíróság felé vagy simán a rendőrséghez?
    Aki tudja a választ az ne tartsa magába :B

    Zolás 13 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.