2016. május 28., szombat

Gyorskeresés

zarayg blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • SOS adóbevallás

  SOS, valaki segítsen! :(

  Édesanyám elfelejtette megcsináltatni az adóbevallását, és még ma sort kéne keríteni rá, hogy megcsinálja valaki. Próbálkoztam, adatokat felvittem, de van pár dolog, amihez nem konyítok. Sajnos ma 17:00-ig dolgozok, így nem tudok elmenni valamelyik NAV-ba, hogy segítsenek kitölteni.

  Valaki segítene nekünk? Természetesen valamilyen úton-módon meghálálom, vagy megbeszéljük a részleteket.

  Köszi előre is!

  Blogbejegyzés 1 hete 21

 • LAN klub?

  Üdv!

  Esetleg tudnátok ajánlani BP-en belül LAN klubbot, ahova esetleg a haverokkal le tudnánk menni mondjuk egy hétvégére? :) BYOC, azaz viszünk mindent, csak a hely a fontos.

  Létezik egyáltalán ilyen még? Kicsit hiányoznak azok a korai 2000-res évek eleje a Quake & cs1.5-tel :( :)

  Blogbejegyzés 2 hete 14

 • Apple i5s mellé LG Spirit 4G LTE?

  Üdvözletem mindenkinek.

  Nagyon rövid, személyes kis leírást csinálok arról, hogy egy Apple user hogyan barátkozik meg egy LG Spirit 4G LTE típusú készülékkel úgy, hogy életében nem fogott még Androidos telefont sajátjaként :- )

  2006 óta van saját mobiltelefonom. Anno még a kezdetekkor egy Vodafone V630-as készülékem volt, illetve egy Sony K700i típusú, ami évekig bírta. Sajnos a K700i nem volt a legjobb számomra (40MB belső memória), konvertálgattam 32kbps-re az összes mp3 zenémet, amit szerettem volna, hogy rajta legyen ;] majd a V630-ast kis hüle fejemmel véletlen tönkre tettem, így muszáj volt telefont váltani. Idővel egy Voda telefon került a kezembe egy 547-es típusú, amely 2012-ig bírta nálam. Ekkor gondoltam, hogy mi lenne, ha váltanék már, itt az ideje.. Se Wifi se mobilnet, muszáj... Jött az elhatározás, vegyünk telefont. Nézegettem itt fent PH-n is, hátha van valami jó model, de nem igazán találtam árfekvésben megfelelőt számomra, majd a szerencse talált meg engem. Kezeim közé került egy iPhone 2G típusú független 4GB-os készülék minden tartozékkal, 2 hátlappal. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy nekem ez mindenre jó. Így is volt, fél évig. Lecseréltem egy 3GS-re, mert már nagyon lassúcska volt és programokat sem tudtam már rajta frissíteni, mert már nem volt kompatibilis.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 2 hónapja 2

 • Steam logon probléma?

  Mai nap miután hazaérkeztem, és bekapcsoltam a gépet ez fogadott:

  Mondom mi a tosz? Többször próbálkoztam, semmi. Online felületen (Steam oldalán) simán beenged, SŐT, másik account-tal is simán belépek.

  Gondoltam újrarakom a Steam-et. Siker, update, és a login. Ugyan az. Másik account-tal belép. Havert megkérdeztem, azt mondta, változtassak jelszót. Megtettem, ugyan úgy nem enged be. Odaadtam neki az account-om, ő neki is ugyan ezt írta ki. (Régi ismerősöm, becsukott szemmel megbízok benne)

  Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?

  Köszi előre is!

  UI: Nem, nem kaptam VAC bant, nem tiltották az account-omat sem.

  Blogbejegyzés 9 hónapja 3

 • Jótállás? Mi a határidő?

  Üdv!

  Gyorsan felvázolom a dolgot.

  Adott egy telefon, amely többször is megjárta a szervizt, többnyire ugyan azzal a problémával, illetve azóta több hiba is jelentkezett. 2015.04.14-én lett leadva most utoljára. Azóta már 1 hónap eltelt. A jegyzőkönyv nem tartalmaz semmilyen fajta dátumot, amelyet vállalnak, illetve a weboldaluk sem ír semmilyen konkrétumot arra, hogy a javítás mennyi időt fog igénybe venni. (Eddigi munkahelyeimen mindig volt határidő, amely 30 nap volt).

  Kérdésem az volna, hogy ez valamilyen fajta jogszabályba be van foglalva, vagy ezt maga a cég szabja meg, hogy mennyi időt vehet igénybe a javítás? Fogyasztóvédelem oldalán sok mindent átolvastam, de semmilyen konkrét információval nem találkoztam (vagy csak vaksi vagyok és nem láttam).

  Segítsetek kérlek a dologban, írjatok okosságokat!

  Köszönöm!

  UI: A cég, akiről szó van

  Blogbejegyzés 1 éve 14

 • Emberundor?

  Üdvözlök minden erre támolygó embert és űrlényt :K

  Gyorsan rohantam haza, hogy leírjam azt, amint 10 perccel ezelőtt történt velem a buszon.

  Történet:
  Csepel, 159-es busz. Egyszerű hétköznapi melóból hazafelé út, semmi különösebb dologgal. Busz rendben, BKK futár a Karácsony Sándor utcánál csak villog, érkezik a busz. A HÉV-ról(-ről) leszállt emberek közel 50%-át ez a busz viszi haza. Mindenki helyet foglal, elindulunk. Csepel Plázánál bevárjuk az előző 148-as buszt, hátha valaki fel akar szállni rá. Tovább mentünk majd elérkeztünk a Völgy utcai megállóba. Jelzőcsöngetés után rohannak a busz után, természetesen normális a buszsofőr, ahogy az előbb is bizonyította, hogy bevárta az utánunk jövő buszt. Felszáll 1 fiatal anyuka(?), kb 2 éves fia, és egy húszas évében járó fiatalember. Fiatal ember cigivel a kezében felszáll a buszra, és tartja az ajtót, mert a társai, vagy barátai láthatóan a lámpánál ragadtak a kereszteződésben. Buszvezető ezt nem látja, és csönget, majd becsukja az ajtókat. Anyuka ordít, mint a fába szorult féreg, hogy miért nem várja meg a "többieket". Az egyik illető rohan a busz mellett és az egyik nyitott ablakon behallatszódik a (rövidítem) K.A. nevezetű szitkozódás.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 2 éve 8

 • Microsoft Intellimouse 1.1A

  Hogy lehet kapni egy közel 13 éve kijött egeret vadi új állapotban?
  Válasz: Sehogy...

  Viszont mázlista fejemmel belefogtam a jóba, és kezeim közé került egy 0 perces (szó szerint 0 perces) ilyen egér... Egyébként több darabot el is adtam fel HA-n, mivel volt nagy kereslet rá..

  Nade amiért írtam...

  Hogyan néz ki egy használt és egy új IM1.1A?

  Vélemény? :B

  Blogbejegyzés 2 éve 12

 • ééééééééééééés 22!

  Mai nappal betöltöttem a 22. életévemet :)

  Összegzésben rosszul indult a tavaly nyár, majd év végére jó lett, az újév alkalmával megint jött egy kisebb hullám, és most egész normálisan zárult :)

  Blogbejegyzés 2 éve 12

 • 3 napon belül? ugyanmár....

  http://index.hu/gazdasag/2014/07/23/webshophiszti/

  Aki kereskedelemben dolgozik, az tudja, miként működnek ezek a dolgok. Olvassátok el, megéri.

  Komment formájában lehet vitatkozni!

  Blogbejegyzés 2 éve 8

 • iPhone segítség!:)

  Üdv!

  Tudom van iphone-os topic, de itt gyorsabban válaszoltok :)

  Van egy iPhone 5S-em, decemberi vásárlás. Kicsit koszos a töltőcsatlakozó és a jack csatlakozó is. Nincs vele probléma, csak engem zavar, hogy koszos

  Kérdésem:
  - Garanciában kitisztítják? Ha igen hol?

  Blogbejegyzés 2 éve 3

 • HELP!

  Sziasztok!

  Eladtam a régi szeretett 3GS-emet, amin volt 5.1.1 és JB is. Nos, mivel letakarítva adtam át, így mindenki örült, hogy tiszta és egészséges a telefon. Nos, átadtam, teszteltük meg minden, és a mai nap problémába ütköztünk.

  Kiírta az iTunes, hogy nem tud több eszközt feljogosítani. Megoldottam, és lenulláztam

  NODE

  Nem engedi így se, hogy alkalmazást telepítsünk a telefonra (semmilyet). Zenét természetesen enged.

  Ugye az új FB alkalmazást és Messengert se engedi telepíteni, mivel 6.0.1 a minimum sysreq. Frissítéssel viszont a függetlenítés és a JB elveszne. Hogy oldjam meg a dolgot? Mellesleg nem találom a neten sehol az 5.1.1-nek megfelelő FB alkalmazásokat sem :(

  Sajnos nem szeretném visszavásárolni a telefont, és így nem tudok mit kezdeni ezzel:(

  Tud valamelyikőtök segíteni? (iPhone-os topicba is írtam ugyanezt)

  Blogbejegyzés 2 éve 3

 • Koszos a géped? Csak hiszed!

  Blogbejegyzés 2 éve 6

 • 87 ezres rezsi számla?

  Március óta másik albérletben lakok. Akkor amikor költöztem akkor írtam ugyan így ide, mert bajba voltam a távfűtés után a gázzal, és nagyon paráztam...

  Nos, most úgy néz ki a dolog, hogy minden okés, nagyon jó a környezet, jó a lakás stb, csak egy probléma van az egésszel. Megjegyezném, hogy mivel a munka minden időmet elveszi, így az otthon töltött idő számomra nagyon csekély, és kb aludni járok csak haza.... Amit még otthon töltök az az egy szabad hétvége 1 hét alatt, de akkor is minimálisan kelek ki az ágyból. Gépezni reggel, illetve egy kicsit este szoktam, amennyi energiám van hozzá persze. Esténként csak a lávalámpám megy illetve a router, semmi más... (se tv, se dekóder mert minden kivan húzva a konnektorból). Egyetlen egy dolog, amit nem bírok elhanyagolni, a fürdést, vagyis a közel 1 órás vízfolyatást... ennyit megtehetek, ha már ennyit kifizetek mindenért...

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 2 éve 29

 • Lehet, hogy bennem van a hiba.....

  Ma reggel ez a gyönyörűséges Logout is megváltozott, ugyan úgy, mint anno HardverApro.... Lehet nagyon maradi vagyok, de se a HA se a LO nem tetszik külsőre... (többi lapcsaládot nem olvasom)

  Hardverapro-ról le is szoktam, a kezelhetetlensége és a "vatera" feeling miatt... Miért nem tudott megmaradni a régi design legalább itt LO-on? :(

  Blogbejegyzés 3 éve 5

 • Hogy is mondjam el....

  Személy szerint ez az új HardverApro engem teljesen kikészít. Olvastam a fórumot, és úgy látszik, ezzel nem vagyok egyedül. Régebben még anno sokat jártam a Vaterára. Akkor azt azért hagytam ott, mert ugye a fizetős kiemelősök az első 15 oldalt elfoglalták, és ha valaki böngészik, nem biztos, hogy a prémium hirdetések után még nézelődni akar.... Színekről ne is beszéljünk... Tisztelet a fejlesztőknek, de sajnos velem -1 emberrel kevesebben lettek..

  Kritizálhatnám napestig, de nem teszem. Eddig nagyon jónak tartottam az oldalt, de szerintem leszokok a hirdetésezésről, és maradok itt nálatok Logouton (remélem ennek a stílusa még azért megmarad)

  "Én csak 1 vagyok a 100 közül"

  Blogbejegyzés 3 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.