2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az Electronic Arts hozzáállása a játékosokhoz

    Először is azzal kezdeném hogy Crysis fan vagyok 2007 óta, amikor is a játék hivatalosan megjelent Magyarországon.
    A Crysis első részét, és a Crysis Warhead-et is megvásároltam nem kevés pénzért, megjelenésük napján előrendelésben. Ahogy a mostani új Medal of Honor Limited Edition is előjegyzésben van, amivel 10.11.-én már a megjelenés napján játszani fogok. Tehát elmondhatom magamról hogy jó vásárlója vagyok az EA Games-nek.
    A történet a Warhead vásárlása után pár hónappal kezdődött amikor kiírta a játék egy idő után, hogy nem indítható mert a maximális telepítések számát elértem (3x vagy 5x lehet uninstall nélkül telepíteni).
    Ez ugye azt hivatott meggátolni, hogy 3-5db gépnél meghúzzák a telepítési limitet, és ne lehessen több gépen futtatni. Felhívtam az EA terméktámogatást, ahol közölte M.K. úr, hogy ez van, nem tudnak mit csinálni. Felháborodva elmeséltem, hogy velem ezt senki se közölte, játék megjelenés előtt nem figyelmeztette senki a vásárlókat. Csak annyi történt hogy pár alkalommal rosszul uninstalláltam, ill. elfelejtettem uninstallálni, és többször volt olyan is hogy összeomlott a gépem és ezért nem tudtam uninstallálni. Nagy kegyesen "szájhúzva", kaptam egy hosszabítást. Ennek már lassan 2 éve, és azóta volt még 1-2x hosszabbításom ami szintén nem kis tortúra volt.

    Folytatás...

    zack 14 éve 60

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.