2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi is ennek a számnak a címe?

    Ugye nem kell ecsetelnem a szituációt, mikor ott a fejedben a dallam, menthetetlenül beleragadt, de te vagy nem tudod a szám címét, vagy épp csak nem jut eszedbe?!

    Velem is ez történt, és napokig kerestem a megoldást, de nem találtam.
    Szerencsére kb negyed órával ezelőtt rábukkantam a

    WhatZatSong?!

    oldalra, amit pont erre a szituációra találtak ki - úgy tűnik nagyon sokaknak van a fentihez hasonló problémájuk a világban. Rávettem magam hogy regisztráljak, majd katt a Search gonbra, beírtam hogy férfi énekli, és hogy - amennyire sejtettem - angol Pop/Rock kb a 90-es évekből, felfütyültem az online rekorderrel a dallamot(!) (sima flashes rekorder, csak itt a laptop webcam-ja helyett annak a mikrofonját használja), OK.

    Mint kiderült, a 90-es évekkel jól mellélőttem, mert '83-as számról van szó, de ennek ellenére az oldal közösségének egyik tagjától (mert hogy ilyen közösségi alapon működik ez az egész) 1 perc alatt ott volt kommentben a jó megoldás!!!

    :Y :C

    Folytatás...

    Wyll 13 éve 13

  • Fórumlistázási beállítások - KÉP(let)esen szólva

    Ezt már rég meg akartam csinálni, és ígyis-úgyis megmutattam volna, de most kérdésem is van hozzá: szerintetek melyik kép a jobb, egyértelműbb?

    Ez jobban tükrözi a valóságot, mivel azt is mutatja, hogy az adott beállítások mellett jobbra vagy balra lehet-e lapozni a fórumban (a közeli nagytól a távolabbiak fele - nem tudom, egyértelmű-e):

    Ez nem követi a fórum lapozási irányát, de talán könnyebben emészthető:

    Még két általános meglátás:

    A felső két változatnak (kezdő blokk: első) szerény véleményem szerint nem sok értelme van. Ki akarna egy fórumot a legrégebbi hozzászólástól (legelső blokktól) kezdeni olvasni?
    - aki meg akarja nézni az első hozzászólást – ritka
    - aki végig akarja olvasni a fórumot az elejétől – nagyon ritka
    → simán elfogadható, hogy ilyenkor kézzel kelljen neki odanavigálni, mivel ez csak egyetlen kattintás.

    Folytatás...

    Wyll 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.