2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zsibbad a kezem

    Látszólag nem komoly a gond - zsibbad a bal kezemen a gyűrűs- és a kisujjam, meg a tenyerem alattuk levő fele. A probléma az, hogy nincs ok, amiért zsibbadjon - és kb. kedd óta folyamatosan ilyen állapotban van, bármit is csinálok. Ha ülök az asztalomnál és gépelek: zsibbad. Ha boltba megyek bevásárolni és leveszek valamit a polcról vagy a bal kezembe fogom a kosarat: zsibbad. Ha alszom, bárhogy is fordulok, ébredés után zsibbad...
    Kezdek aggódni.

    Wolverine 15 éve 23

  • Elmélkedés fényképekről

    Az nálam korántsem meglepő, hogy az utolsó utáni pillanatig várok, mire lépek egy probléma megoldásával kapcsolatban. Az sem, hogy anyagi gondokkal küzdök - méghozzá bőven túl azon a szinten, mint ami általában jellemző.
    Ennélfogva az sem csoda, hogy álláskereséssel kapcsolatban is húztam-halasztottam mindent sokáig, de most már (amikor már éjfélt üt az óra, és ha elütötte, végem) nem tehetek mást, mint próbálkozom. Szinte említésre sem méltó, hogy sok helyen fényképes önéletrajzot kérnek - végülis a munkáltatónak joga van pofáról is ítélni, ha már egyszer választani kell. Ilyen szempontból két aprócska bajom van: a) nem készült rólam normális fénykép az utóbbi 29 évben, leszámítva azt, amin közvetlenül megszületésem után frissen pólyálva alszom; b) az utolsó elektronikus fénykép (amiről tudok és meg is van valahol a winchesteremen) 4 éve készült rólam, és az sem feltétlenül alkalmas arra, hogy ilyen dokumentumhoz csatoljam: ugyanis meglehetősen unott képpel bámulok a gépbe egy baráti rendezvényen.

    Folytatás...

    Wolverine 15 éve 22

  • Watchmen - a film

    Klasszikus képregény, amit szerzője megfilmesíthetetlennek tartott... van benne valami.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 29

  • Save Beugró: sikerült!

    Majd' 3 hónapja írtam arról, hogy a tv2 zseniális műsortervezői nem találtak helyet az őszi programban kedvenc agyzsibbasztóan röhögtető műsoromnak, a Beugró című improvizációs show-nak. Azonnal elindult a tiltakozás, az online petíciót többezren írták alá, és a végeredmény: a műsor folytatódik ősszel is.
    Éljen soká az összefogás! :)

    Wolverine 16 éve 1

  • Who watches the Watchmen?

    Bárki állítsa is az ellenkezőjét, a képregény felnőtteknek is szóló műfaj.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 14

  • Mit is nézünk?

    Van a legtöbb háztartásban egy doboz, amiben képek ugrálnak meg villódznak. Sok háztartásban 2-3 is van. Lehet benne híreket nézni (már aki nem RSS-feedekből tájékozódik), filmeket (hacsak nem töltjük le őket, vagy nem moziban nézzük a friss termést), sorozatokat (már ami eljut ide Abszurdisztánba is), és Győzikét (én ugyan nem értem, kinek van erre igénye... de igény van rá)

    Amit nem nagyon lehet nézni, az minőségi humoros műsor. Nemrég kettő is indult, az egyik a Showder Klub, a másik a Beugró. Én mindkettőn remekül szórakozom, utóbbin jobban; merem állítani, az utolsó 10 év legjobb magyar gyártású humoros adása ez az improvizációra és őrült helyzetekre alapozó műsor. Az eddigi részei megtekinthetők itt. Egyetlen probléma van csak vele: nincs reklámja, a legtöbben nem is tudnak a létezéséről. Talán épp ezért akarják megszüntetni.

    Folytatás...

    Wolverine 16 éve 17

  • Az emberi hülyeség is határtalan...

    Nyugodtan olvasgatom kedvenc hírportálom, amikor erre az írásra bukkanok: [link] . Most...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 1

  • A pofátlanság határtalan

    Emberek vagyunk, játszunk, és mindezt azért, hogy szórakozzunk. Ki focizik, ki sakkozik,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.