2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kotyogó

    Három havi éhezés, önmegtartóztatás, munka és a borzalmasan lassan múló idő meghozta eredményét, avagy robogóját. (Régóta gyűjtök a motorra, első élményeimet szeretném megosztani veletek.) Ház előtt parkolok az újdonsült szörnyeteggel. Azért hívom így mert valóban egy Monster a cucc. Egyrészről iszonyatosan "egyedi" a front dizájn, másrészről amikor elkezdi szívni a benzint a 4T 51cc motorka, amely léghűtéses és ezt a technológiára jellemző módon egy a főtengelyre szerelt ventilátor oldja meg, amely jellemzően olyan hangot ad ki 4500-as fordulatszámnál mint egy utánégetős szuperszónikus repülőgép - vagy legalábbis rajta ülve az ember így érzékeli -, akkor egy kicsiny fura szörny képében jelenik meg előttem.

    A moci tudja mindazt ami a modern kotyogáshoz kell. Minden jót és minden rosszat is. Kedvező fogyasztás, kellemes rotyogás amely menet közben már kotyogásra emlékeztet. Jó barátom jóvoltából néhányszor Simsonozhattam, amiről ugye tudjuk, hogy a kotyogó faktor csúcsa. Hangos, rossz, úgy érzed hogy száguldasz, - mert tulajdonképpen annyira nem stabil a cucc - közben 40-el rotyogsz a városban és minden érzékszáladdal arra figyelsz, hogy nehogy elrontsd a kuplungolást, mert nem biztos hogy legközelebb is beindul. Szerencsére ilyen jellegű gond nincs egy robogóval manapság, ezért lehetne mondani rá hogy unalmas, de ezt semmiképpen nem mondanám.

    Folytatás...

    wolfnet 11 éve 7

  • Utolsó napok

    Szépen lassan minden összeáll. Megvettem a motorozáshoz szükséges kellékeket mint, bukósisak, motoros zár, motorolaj, kesztyű. Magát a motort pedig pénteken izzítjuk be, a teszt körön túl vagyunk. Az első pöcc-röff után szerintem elmotorozom az első tank benzinemet, de majd meglátjuk.

    :R

    wolfnet 11 éve 0

  • Tavasz

    Megérkezett a jó idő én pedig elhatároztam magam. Májusban veszem a robogót és ezt a nyarat már mocin kezdem. Az ábra: nos semmi sincs. Suli ezerrel és most punnyadás. Örülök a jó időnek, tetszik a napsütés, jó kedvem lett, és várom a hónap elejét.

    :R

    A világ legkirályabb albuma!

    wolfnet 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.