2016. május 24., kedd

Gyorskeresés

whiz blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Ignore me pls

  Elnézést mindenkitől, akit megbántottam az elmúlt 72 órában... sajnálom, tényleg.

  Nem vagyok beszámítható, meg normális, meg semmi se...

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Én abban a korban élek, amikor csak a test számít, nem a lélek

  Undorodom már a köcsög nyomtatott és elektronikus médiától. Faszkivan azzal, hogy semmi mást nem látni, csak azt, hogy "ez meg az az ismeretlen senki legalja utolsó celeb (broáf) mit villantott éppen".
  Mindenhonnan ez ugrik az ember képébe. Az ilyen gyökérségek íróinak nincs farkuk vagy csöcsük, vagy mi a fasz, hogy ez ekkora hír? Vagy nem volt gyerekszobájuk, anyuci meg amikor villantott azt nem tudták feldolgozni? És most így jön elő, vagy mi?
  De most tényleg, ki a mocskos *********************************-t (ezt már tényleg jobb volt kicsillagozni) érdekel ez? Kizárólag ezzel lehet már csak eladni (szenny)lapokat, vagy mi a tököm? Erre tényleg ekkora az igény? Ennyire balfasz a mai társadalom, vagy csak idióta seggfejek akarják belénk tömni "butulj paraszt" címen? Nagyon remélem, hogy a tévében - amit szűk tíz éve néztem utoljára, ma meg már nincs is - még nem ez megy a hírekben...

  Blogbejegyzés 6 éve 32

 • Másképp

  Sok dolog változik egy emberben, vagy emberen az élete során. Sok dolog, de van ami nem változik. S emiatt nem fogom sohasem másképp látni Őt. Mindig gyönyörű lesz nekem a szó legkiterjedtebb értelmében, történjék bármi. Mert én a lelkét szeretem.

  Blogbejegyzés 6 éve 2

 • www.pathetic.me

  Sajnálom. Sajnálom magamat. De mi a szart csináljak, a lelkemet, s ezzel együtt az érzéseimet nem cserélhetem le...

  Blogbejegyzés 6 éve 4

 • Hatalmas sóhaj

  Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

  Valahogy így.

  Blogbejegyzés 6 éve 5

 • Eljött az idő

  Előző életemben valami nagyon durvát tehettem, amiért most vezekelnem kell... nekem viszont ebből elegem van...

  Blogbejegyzés 6 éve 7

 • Rossz napom van

  Utálok mindenkit. Ennyi.

  Blogbejegyzés 6 éve 11

 • Te is üvöltesz külföldön?

  Arra lettem figyelmes, hogy ha valami külföldi arcok jönnek hozzánk, akkor folyton üvöltve beszélnek egymással. Most, ha én megyek valahova haverral, ismerőssel, akárkivel, akkor normális hangon beszélek. Ők meg ordítanak folyton, mint az állat, főleg angol anyanyelvűekre jellemző. Vannak össz-vissz ketten, és akkora kurvanagy zajt csapnak, mint egy teljes óvodás csoport, hihetetlen. Miért? Mert a sok gyökér úgyse érti (má' hogyafaszbane), vagy ezek otthon is kiabálva beszélgetnek, vagy mi? A magyarok itthon nem ordítanak, de ha külföldre kerülnek, ők is? Kíváncsi lennék...

  Blogbejegyzés 6 éve 24

 • WTB* Vérpistike

  A bejegyzésnek semmi köze a PH! lapcsalád bármely oldalán megjelent hírhez, cikkhez, bejegyzéshez, vagy tiltott/aktív taghoz. Bármiféle egybeesés kizárólag a véletlen műve lehet, amiért semmilyen felelősséget nem vállalok!

  Vérpistike definíciója:

  "Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen, primitív, a buta átlagot képviselő átlagbuta hülyegyerek. Saját agykapacitás híján a demagógia ideális befogadó közönsége, nagyon könnyen fanatizálódik, a "menő" haverjaitól ellesett-átvett elméleteket széltében-hosszában terjeszti és agresszíven védelmezi (mindenki, aki másképp gondolja köcsög). Kommunikációjának másik lényeges jellemzője az überelés: akármit csinálsz, azt ő jobban tudja, akárhová mégy, ő már előbb volt ott (sőt, már annyiszor, hogy unja), bármilyen történeted van, annál ő durvábbat mesél.
  Ha megnő (tehát nem felnő), tar baromállat, droid vagy trendkurva lesz belőle."

  Ez csak úgy megtetszett... :))
  Forrás: Hogymondom szleng szótár

  *Want To Buy. Minek? Nem tudom... de megnéznék egy Vérpistikét egy terráriumban, hogy mit művel élete során. :D (magyarul hülyeség)

  Blogbejegyzés 6 éve 3

 • Mese

  A bejegyzésnek semmi köze a PH! lapcsalád bármely oldalán megjelent hírhez, cikkhez, bejegyzéshez, vagy tiltott/aktív taghoz. Bármiféle egybeesés kizárólag a véletlen műve lehet, amiért semmilyen felelősséget nem vállalok!

  Néhány éve játszottam egy MMO-val, amiben az első klánom nem volt az igazi. Mind magyarok voltunk természetesen, és mindenki tök jól megvolt egymással, bár megvoltak az ilyenkor viszonylag szokásos klikkek. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy én egyikhez sem tartozom. Valamiért egy idő után az lett a helyzet, hogy észrevettem, hogy engem ott nem szeretnek. Ugyan fogalmam sincs konkrétan miért, elvégre annyira nem vagyok szélsőséges fazon - vagyis de, de egy játék az csak játék. Na mindegy, hát gondoltam, akkor ennek így nincs értelme. Ha nem hívnak partyba, nem akarnak velem beszélgetni, meg egyáltalán, akkor minek legyek ott. Megyek máshová, vagy játszok mást, nem csak egy játék van a világon, gondoltam. Így is tettem, s többet nem találkoztam velük, mindenki boldog volt. Vagy ha nem is, erről a másik nem tudott, de nem is érdekelte, szóval happy end, csácsumicső, mese vége.

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Még egy brutális állat

  Semmi értelme. De ez is kéne. :D

  Forrás: Totalcar

  Blogbejegyzés 6 éve 16

 • Ezt elfogadnám...

  "A gyári 760i képességei is messze túlmutatnak a hétköznapi közlekedésben felmerülő igényeken. 544 lóerő és 750 Nm-es csúcsnyomaték néhány éve még elképzelhetetlenül soknak hangzott volna, de a számok megszállottjainak ennyi már nem elég. A Mercedes S-osztályból is készítenek bő 700 lóerős szörnyetegeket a Brabusnál, a G-Power pedig ugyanezt az igényt próbálja kielégíteni BMW-s vonalon a Storm fantázianevű modellel. Az új hetessel nem is volt túl nehéz dolguk: az új V12-esnek elég volt egy befecskendezőcsere, egy másik kipufogórendszer, némi chiptuning, és persze a turbónyomás 0,9 barra emelése: így el is éri a 725 lóerőt és hozzá az 1000 Nm-es csúcsnyomatékot. Valószínűleg tovább is fokozhatták volna a teljesítményt, de a hajtáslánc, benne a gyári nyolcfokozatú automatával aligha bírná ki a teljesítmény további növelését.

  A G-Power hetese így is életveszélyes eszköz: padlógázra 4,2 másodpec alatt elérheti a 100 km/h-t, 200-ra 11,9 másodperc alatt gyorsul, a hivatalos végsebessége pedig 345 km/h.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 6 éve 27

 • Sikertelen bejegyzések

  Érdekes, egy idő után valahogy mindig eltűnnek azok a bejegyzések, amik nem aratnak sikert. Persze, szar dolog az, ha ír valaki egy kis szösszenetet, amire reagálást vár, de aztán a többség, aki hozzászól nem értékeli túlságosan pozitívan. Bizony, van ez így. A legegyszerűbb megoldás akkor törölni a pibe az egészet, aztán kész, nincs(?) folt a hírnevünkön. Haha. Kiröhögöm az ilyet.
  Nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki megpróbálja így eltüntetni a nyomokat, és közben csak azt felejti el, hogy már jónéhányan tiszteletüket tették az adott írás fórumtopikjában. Megjegyzem ez nem célzás egy korábbi fórumtársunk rendszeres ilyen módon való tisztogatására. Mostanában is látom, hogy jobb oldalt, ahol a "hol szóltam hozzá" témák vannak, folyamatosan születnek az áthúzott bejegyzések. Azt mondjátok, hogy nekem nem jó soha semmi (és majdnem igazatok van), de most őszintén. Ez (is) egyszerűen nyomorékság. Milyen kár, hogy az életben a kimondott szavakat nem lehet ilyen egyszerűen törölni, nem igaz?

  Blogbejegyzés 6 éve 9

 • Unom

  - a 2 vs. 4 mag prociteszteket (lerágott csont, ha játszol nem kell 4, jónapot)
  - a retro teszteket (kit érdekel, nem ezeket nyúzzuk)
  - a "mire elég egy hardver" teszteket (láttunk már 100 tesztet róla, tudjuk)

  - a gépvasakat (adatlap nem ezért van? vagy ez itt az e-penis lóbálás helye?)
  - az egyéb gépeket (ezt csak azért mert "járvány" szinten nem vicces, nem érdekes, meg semmi se)
  - a "kiteszek egy képet más kérésére" bejegyzéseket (nem ám azért mert ego vagy, neem)
  - a nem tudok helyesen írni, de azért írok valamit bejegyzéseket
  - a tök értelmetlen bejegyzéseket (mondjuk ebből nekem is akad pár)
  - az értelmetlenül uppolt bejegyzéseket (magyarul ki a franc kíváncsi rá - igen ilyenem is van)
  - meg az azt hiszem, hogy okosat írtam bejegyzéseket (mint pl. ez)

  Természetesen kb. semelyikhez semmi közöm, mindenki azt ír, és oda (főleg a saját oldalára) ahová és amit akar.

  Blogbejegyzés 6 éve 53

 • Elku.... jajj nem írunk ilyet a címbe!

  Szóval elkurvultam, na. Be kell látnom. Mostanában sok olyan bejegyzést írtam, aminek lényegében semmi értelme. Ami korábban is volt, de akkor legalább nem adtam nekik olyan címet, ami figyelemfelkeltő, és pláne nem uppoltam a saját bejegyzéseimet csak azért, hogy megjelenjen a fórumban. Jájj. Hogy utáltam ezt pár hónapja, erre tessék. Azért kezdtem írni, mert... mondjuk nem is tudom már minek, de főleg magamnak. Aztán hova jutottam? oO. Ezen változtatni kell. Egyrészt nem vagyok annyira szórakoztató, másrészt nem is vagyok annyira népszerű, hogy szórakoztató akarjak lenni, harmadrészt ez nem is én vagyok. Na mindegy.

  Blogbejegyzés 6 éve 12

 • Eggyel több hulla a házban

  Van az úgy, hogy valami megadja magát. Szegény fájlszerverünk tápegysége most pl. úgy gondolta, hogy jónapot, ő nem dolgozik tovább (fél éves a gép). Egy 500W-os Point of View Black Diamond-ról van szó. Becsületére váljék, hogy kussban távozott el, és nem vitt semmit magával (na az bebaszott volna). Az viszont kevésbé, hogy nem bírt ki két napig nyomorult 30 fokot, mert vmi idióta (/me) bezárta a szerverszoba ablakát, míg ott dolgozott, aztán nem nyitotta ki újra. Sajna nincs téliesítve a klímánk - jaj mer' az drágaaaaaa - így aztán télen manuális klímát használunk, ami egyébként se túl egészséges. Muszáj mennie ennek a szerencsétlen gépnek, úgyhogy reszketve vettem elő a szekrényből egy - a PoV-nak kb. negyede súlyát kitevő - 400-as Mercury tápot. Hát... egyelőre megy. Holnap is mennie kell, de azt hiszem jobb, ha hétvégére inkább lelövöm...

  Blogbejegyzés 6 éve 6

 • Tilcsák be!

  Azt a tetves bagót. Az összeset. Mindenhol. Elegem van. Komolyan remélem, hogy egyszer megéljük ezt. Nem érdekelnek a hozzászólások.

  Blogbejegyzés 6 éve 0

 • Nem kell anyu!

  Egy már van, köszi. Jah, izé, mi is ez? Ha már előjöttek az iwiw-es alkalmazások: van ez a csodálatos, huh banyek még a neve se jut eszembe. Ja lovehunter, az. Valamikor a megjelenésekor belenéztem, kíváncsiság. Aztán ennyi. Néha-néha, azért kapom az e-maileket, hogy hú értesítés érkezett, a bigyó alkalmazásbul, nézzem már meg, ha tudni akarom, hogy ugyan ki akar tőlem és mit. Néha megnézem, amikor épp hazaesek, meg már egyébként is hosszú a lista (na itt nem kell durva dolgokra gondolni, a "hosszú lista" két-három hónap termése, és nem tartalmaz 5-nél több tagot :D). És mivel kell mindig szembesülnöm? Na, egy gyors kitérő: 27 vagyok. Erre jönnek az ilyen 35-ös üzenetek, vagy jelölések, vagy mik azok. Jájj. Biztos velem van a baj, de neeem akarok ennyivel idősebb senkit se. Mondom ezt úgy, hogy mondjuk egy 20 éves barátnőt simán el tudok képzelni, sőt leginkább azt, mert közöttük vannak még - elvétve - tündérkék. A többi megbolondult mire ideért. 35 évesen meg... ááhh, na nem. Szarszemétszaralak vagyok tudom, ez van. :D

  Blogbejegyzés 6 éve 15

 • NEM!

  Nem kérek,
  Nem Veszek,
  Nem adok,
  Nem segítek,
  Nem érdekel,
  nem
  nEm
  NeM
  NEM
  !!!NNNEEEMMM!!!

  Blogbejegyzés 6 éve 11

 • Nem kizáró ok, csak nem tetszik

  a lenőtt festett haj. Ocsmány, és rettentő igénytelen látvány tud lenni. Persze értem én, hogy valaki egy idő után megunja, vagy már nem tetszik neki a kreált szín. De akkor miért nem festi be nagyjából olyanra, amilyen az eredeti hajszíne? Legalább ha az lenő, nem lesz olyan randa. Nagyon "szépen" tud kinézni a barna-sárga 50-50 arányban (1-2 centi nem érdekel, hát kinek van pénze két hetente festetni?)...
  a két kiló festék arcon. Igazából a túlcsicsázott házak se tetszenek, meg a széjjeltuningolt autók, mert egyszerűen hiába szép részleteiben, ha az egész összességében vagy túl mű, vagy egy nagy rakás káosz. A természetesség nem biztos, hogy a legszebb, de az legalább eredeti. Mondjuk némi nem túl erős sminkkel nincs bajom, de a rengeteg pasztától rosszul tudok lenni néha. Nem is értem, hogy gondolják egyesek, hogy szépek, vagy vonzók, vagy nem tudom...
  az egyentetkó. Talán nem lenne vele bajom, vagy legalábbis kevesebb, ha már nem minden harmadik csajnak lenne. Így viszont biztos, hogy nyomorékságnak tartom, mintsem "kúl" dolognak. Úgy veszem észre, hogy az emberek amúgy se gondolkodnak, amikor összefirkáltatják magukat, de amikor csak a majmolás megy, a menőségre hajtás ész nélkül, na az kiakaszt (bár semmi közöm hozzá, ignore azán ennyi). Kisebb, ízléses, egyedi kis varrások viszont ebből is lehetnek olyanok, ami nekem is tetszik.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 6 éve 26

 • Aion @ lvl50

  Még valamikor december körül jött rám, hogy nekem ebből márpedig elegem van. Bár akkor azt mondtam adok még egy esélyt a játéknak, s meglátjuk mi lesz. Mivel akkoriban valami 42-es szinten rohangásztam, így nem volt teljes rálátásom az egészre, ami előttem állt arra meg nyugodtan mondhatom, hogy semmi. Szóval folytattam, a remény hal meg utoljára, ugye.
  Egyelőre azt mondhatom, hogy az akkori kirohanásom ellenére nem bántam meg, hogy maradtam a játék világánál, sőt egyelőre nem is tervezem az elhagyását.
  Erre rátett egy lapáttal az is, hogy nem igazán sikerült érvényesülni a légiónkban, meg az is, hogy egy kicsit túl sokat játszottam akkor, s túl gyorsan akartam elérni mindent, ami mondjuk azért egy mmo-ban nem egészséges. Ettől persze még sokan vannak akiknek már akkor sikerült, nekem meg még azóta sem, de hát ez van. Vannak nálam kockábbak.
  Szóval a lényeg az, hogy nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy azt leírtam. Igazából sok jó dolog van a játékban, bár tény, hogy kellene még gyúrni egy keveset.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 6 éve 4

 • És már megint csak röhögök

  Nem lett volna szép dolog flamewar-t indítani abban a bizonyos topicban, így hát csak magamnak teszek ide egy apró bejegyzést, mert muszáj. Szóval pirosaknál megint suxx van. Mit lehet erre mondani? Ha-ha-ha. Nem azért, mert kárörvendő vagyok, hanem azért, mert ismét bebizonyosodott az, ami már sokszor. Nálam ződ lesz a jövőben is, nem érdekel, ha lassabb, elavultabb, vagy akármi. Nincs kedvem kitépni a hajam egy idióta hardver miatt. Áh, azt hiszem, jobb ha ehhez nem lehet hozzászólni, mert egyesek úgyse bírnák ki, hogy szanaszét trollkodják magukat. :)

  Blogbejegyzés 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.