2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Hearthstone - Heroes of Warcraftban használt kifejezések magyarázatai

    Ugyan a Hearthstone szabályait alap angol tudással meg lehet tanulni és érteni, számos szleng van, amit inkább csak a fórumokon és a streameken használnak, és sok játékosnak ismeretlen lehet. Ezek közé tartozik számos mém, rövidítés, torzított alak is. Nézzük, mikkel találkozhatunk, ha fórumozunk, streamet nézünk! (a lista folyamatosan frissül!)

    Utolsó frissítés: 2017. január 31.

    AOE - területre ható varázslat. Például Holy Nova, Flamestrike, Hellfire.

    BM - Bad Manner: az ellenfél idegesítése, illetve udvariatlan viselkedés. Például játék közben folyamatos, provokáló Well Played-ezés, vagy egyértelmű nyert helyzetben lények kijátszása, saját lények lelövése, satöbbi.

    Board Clear - a játéktér letakarítása. Akár csak az ellenfélé, akár az egészé.

    Board Control - a játékos a lényeivel túlerőben, vagy kizárólagosan jelen van a játéktéren, az ellenfél lényeire felkészülve.

    Constructed - előre összeállított pakli. Play mode-ban lehet vele játszani, a Casual és a Ranked is ez.

    Control - olyan pakli, mely a végjátékban erős, addig leszedésekkel dolgozik leginkább. Általában több nagy legendary-val operál, bár van amiben kevés van. Inkább a board controlra törekszik az ellenfél lényeinek leszedésével.

    Folytatás...

    whitezo88 10 éve 12

  • Miért lett ennyire sikeres a WoW?

    Ugyan nem első MMORPG-ként jelent meg a piacon, a World of Warcraft mégis egy kitörölhetetlen nyomot hagyott ezen a területen, és a mai napig az egyik legsikeresebb játék, nyolc év után is sokmillió aktív előfizetővel világszerte. Ebben a cikkben szubjektív nézőpontból szeretném bemutatni saját tapasztalatomat, történetemet kiemelve, miért nem tudott más MMO így lekötni, pedig többet kipróbáltam utána. Jelenleg másfél-két éve nem játszom vele, legutóbbi bejelentkezésem egy éve volt, mikor az új kiegészítőben minden játékos kapott egy ingyen hetet.

    Jómagam 2007 elején, 18 évesen ismerkedtem meg a WoW világával. Emlékszem: a hype ellenére teljesen kimaradt az életemből előtte, pedig mindig nagy játékos voltam. Az iskolában egy osztálytársam játszogatott néha egy tört szerveren, utána néztem meg magamnak is otthon. Hozzá kell tenni: előtte elég sokat játszottam a Warcraft 3-mal, sőt, a bónusz küldetéssel is játszottam (bár nem végig), ami egyik kapocs a WoW-hoz, egy felülnézetes, három fejezetből álló történet, ahol egy Rexxar nevű hőssel kell segíteni a Hordát a frissen betelepített Kalimdor területén.

    Folytatás...

    whitezo88 11 éve 13

  • Egy szakdolgozat nehézségei

    Elérkezett az idő, ami minden egyetemista és főiskolás életében eljön: a szakdolgozat. Jelenleg elektronikus médiumok szakirányon vagyok végzősként, és a felhő alapú kommunikációból írom a szakdolgozatot. Most a kérdőívezés státuszában vagyok, és elég nehézkesen halad, ezért megkérném a tisztelt fórumtársakat, áldozzanak 3 percet az alábbi kérdőív kitöltésére a személyes alkalmazásokról, kifejtős nincs benne, nagyon gyorsan megvan. Amennyiben sikeres, a folyományokról szívesen írok még ezen oldalakon!

    Köszönöm szépen, a kérdőív az alábbi linken elérhető:
    [link]

    Többekben felmerült, mi is az a felhő. Nos, direkt ezért nem kérdeztem meg, hogy tudják-e, mert 95% biztos nem tudja. Legalábbis eddigi tapasztalatok szerint. De az előző kérdésekben említettekre értem elsőként, tehát a 6. és 7. kérdés értelemszerűen ezekre vonatkozik.

    whitezo88 12 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.