2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hamburger bár, Gyula, néhány szóban

    A Hamburger bár Gyula belvárosában található, remek helyen. Lehetőségünk van ingyenes parkolásra az udvaron. Manapság ez sem utolsó szempont, főleg, hogy Gyulán még hétvégén is fizetni kell a legtöbb helyen!!! (ami szerintem pofátlanság, főleg a fürdőnél, kórháznál de nem olyan messze a rutinosak találnak ingyen is parkolót)


    Szeretem Gyulát, nagyon rendezett, látványos, tiszta város. (a belvárosi részt ismerem) Mikor átmegy az ember Csabáról, az az érzése támad, mintha külföldön járna. Komolyan. Eleve az egyedüli négysávos főút ebben a k. megyében. Rengeteg turista, van élet. Limbó hintók, elektromos rollerek, 2 dottó, sör-bicikli, vízibicikli, csónakázótó... Várfürdő, ami alig drágább, mint a Csabai élménymentes. Ezzel szemben Békéscsabán... no mind1, kicsit elkalandoztam. Egyedül az Aquapalota nem tetszik, a csúszdáknál fél órás szünetek vannak, a lépcső szűk, és iszonyatosan csúszik.

    Folytatás...

    Victoryus 10 éve 13

  • Miskolc környékén mit érdemes megnézni?

    Egy kis segítséget kérek, mit ajánlotok?
    Amit tudok: vár, tapolcai barlangfürdő, Lillafüred, Aggtelek.

    Victoryus 10 éve 11

  • Spin Tires-egyszerűen megunhatatlan

    Régen a béta? verzióval is jól elvoltam, de a mostani még jobb lett. Az egyik kollégánál láttam meg. Jé, mondom van új verziója? Elég friss, idén júniusi. És igen, nálam legyőzte a WatchDogs-t, mivel a fő küldetés után nem találtam benne nagyon több kihívást...



    MAZ összecsukott rönkszállítóval

    MAZ felpakolva

    Folytatás...

    Victoryus 10 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.