2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gubanc

    A probléma röviden:
    Szombaton szétkaptam a gépet, mert megint poros volt az eleje a porszűrőnél. Levettem az FD3000 elejét, meg a táp alól a szűrőt, kimostam őket. Egyébként tele van a t0k0m hogy 3 havonta megjelenik ott az a porfolt, de porszívóval nem lehet eltüntetni, csak zuhannyal. Cserébe legalább a gép belseje nem volt koszos, szóval ott most nem ténykedtem. Összeraktam, bekapcsoltam... igen, itt jön a gubanc.

    Boot után semmi. Először a merevlemezre gyanakodtam, így aztán váltottam a tartalék vinyóra. Tartalék vinyóról Win8 ment szépen, látta a Win7-es vinyót is. Szóval kábel megtörés, mint hiba oka kilőve. Kipróbáltam játékkal is, hátha vga hiba de az is ment. HDSentinel szerint is minden rendben. Hőmérsékletek is mindig rendben voltak. Biosban visszaállítottam a Win7-re a bootot, megint semmi. Na akkor Win8 tartalék rendszerrel a Win7-es vinyóról lementettem a lényegesebb dolgokat. Próbáltam Win7 telepítőt usb-ről meg dvd-ről is bootolni, de mindegyik leállt a legelső lépésnél, Windows loading files, végigment a csík és kifagyott. A csökkentett mód se ment, hiába nyomtam az F8-at. A Win8 bezzeg... Aztán volt más dolgom is, így ma folytattam a hibaelhárítást. Ma elindult a Win7 csökkentett módban, majd normál módban is. Játszottam vagy 2 órát a Dead Space-szel. Na mondom, ok, kész, működik. Aztán legközelebb megint semmi, de már a Win8 se indult el végül, annyit nyomtam a resetet, mert mindig egyből betöltött.

    Folytatás...

    Victoryus 11 éve 1

  • Verbatim Store'n'go v3 usb3 8GB pendrive

    Hülye azért nem vagyok boltban akciósan 3000ft volt a Verbatim Store'n'go v3 usb3 8GB pendrive. Szerintem megérte, elég fürge. Úgy se volt még usb3-as eszközöm, ideje volt már venni egyet.
    USB2 olvasás teszt:

    USB3 olvasás teszt:

    Sajnos írásban azért nem remekel ennyire: 6MB/s. Egy 1,4GB-os avi fájlt kerek 4 percig tart felmásolni rá.

    Kíváncsiságból leteszteltem az usb2-es Corsair Flash Voyageremet is.

    Írási sebessége 7MB/s

    Victoryus 11 éve 0

  • Új, vagy használt?

    Régi laptopom felett eljárt az idő. Így adódott a kérdés, új olcsó laptop, vagy inkább egy használt?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 48

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.