2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Használd a keresőt...

    Ha az ember beír egy fórumba, mindig azt mondják, használd előtte a keresőt. Én használom. De többször is előfordult, hogy egyáltalán nem talált semmit. Szóval most megint felbosszantott a részletes keresés. A Gigabyte GK-KM7600 vezeték nélküli billentyűzetről keresek infókat. A fórum főoldalán a kereső semmit nem talált róla. Ha belemegyek a billentyűzetes fórumokba, ott a gyors keresés talál néhány hozzászólást. Bezzeg a google az simán ad találatot a fórumok legeldugottabb zugaiból is.
    Ugyanígy jártam amikor a Zte Blade fórumon kerestem az egyik billentyűzetes appot. A belső kereső nekem nem talált semmi, erre jól letoltak, hogy ott van a kereső, meg linkelték is. Szóval roppant bosszantó jelenség.

    Victoryus 12 éve 4

  • Andoidos Pc távirányító

    Találtam egy nagyon hasznos appot. oneID Free - PC Remote Control. Wifin keresztül lehet vele a pc-t irányítani!
    Fő funkciói:
    - Tudja kezelni az egeret, ilyenkor a telefon touchpadként működik. A bal gomb a rövid érintés, a jobb gombot a hosszú nyomás jelenti. Ha pl. ablakot akarunk vontatni akkor is hosszan kell nyomni.
    - Használhatjuk billentyűzetnek is! Ilyenkor a telefonon tudunk gépelni. Sőt, közben az egeret is lehet irányítani! Sajnos ha a pontot megnyomjuk, akkor az idióta t9 ajánlását automatikusan elfogadja, ami böngészésnél nagyon idegesítő. Biztos ki lehet kapcsolni, de még nem találtam meg hol.
    - Négyirányú nyilas felület, böngészésnél pl nagyon hasznos.
    - A számítógépből kijelentkezés, leállítás.
    - Képernyőkép megjelenítése. Ez sajnos nem live, olyan, mintha képernyőmentés lenne.
    [link]

    u.i.: Ha a telefon elmegy készenlétbe, és megszakad a wifi, akkor utána nem lehet újra csatlakozni, mert érvénytelen munkamenetet ír. A másik ami miatt erősen korlátozott a felhasználhatósága, hogy az eszköz párosításához mindenképpen kell egy billentyűzet! :W Szóval ha működik akkor használható, az ötlet maga remek, csak még fejleszteni kell rajta pár dolgot!

    Victoryus 13 éve 10

  • Egy újabb Uniwell gitár

    Egyik kedves ismerősömnek rendeltem egy akusztikus gitárt (Uniwell CD-03 BK). Mivel látta az enyémet, meg próbálta is, úgy döntött neki is megfelelő ez a márka. A megrendelés most is nagyon simán ment, 3 nap múlva megérkezett a gityó.
    Lakkozása, festése ennek is tökéletes. A fekete szín a fehér kerettel nagyon elegáns. A nyaka egyenes, a húrok távolsága a fogólaptól rendben van. Kényelmes rajta játszani. A hangolókulcsok ugyanolyanok, mint az én gitáromon. Pontosan hangolható, és nem is mászkálnak el a hangok. Kedvenc Zte Blade-em a gitártuner, a GString nevű ingyenes programmal. Ennyiért ajándék ez a gitár, 16e forint volt mindössze!

    Victoryus 13 éve 0

  • Scooter: The big mash up

    Megjelent az új Scooter album! Kicsit érdekesre sikerült, nem annyira követi a régebbi stílusukat. De vannak rajta nagyon jó számok, David doesn't eat, Beyond the invisible kifejezetten jól szól a kocsiban, Cest bleu, Close your eyes. A kedvencem a Friends turbo. Hihetetlen jó hangulata van, mindig jókedvre derít! Az új albumon helyet kapott egy 80 perces mix is, elég jól sikerült!

    Továbbra is: Faster, harder Scooter!

    Victoryus 13 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.