2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dark Orbit: Miért ne?

    Gondolom sokan hallottak már róla. Dark Orbit. Űrhajós, lövöldözős játék. Ahhoz képest, hogy flash, egész szép.
    Miért nem játszok tovább? Mert idegesítő, és nem igazságos! Ha nem pénzért játszik az ember, akkor bizony nagyon lassan fejlődik. Azok akik pénzért játszanak túl komoly előnyre tudnak szert tenni. Azok is akik korábban kezdték.

    Kezdetben szép és jó...

    No nézzük, hogyan lehet pénz nélkül viszonylag jó hajónk. Először ki kell építeni a bázison a nyersanyag feldolgozókat. Már a legelejétől érdemes az űrhajóra küldözgetni a nyersanyagot, majd eladni. Amint összejön megfelelő pénzünk, licitáljunk raktér bővítőre. Így már egy Nostromo hajóval is viszonylag jól kereshetünk, amit könnyű pótolni ha lelövik. 100.000kredit. Az uridiumot, ami elég drága érdemes tartalékolni.
    - Végezzünk el küldetéseket. Általában ufókat lövünk ki, meg nyersanyagot gyűjtünk. A nehezebb amikor ellenfelekre kell vadászni, ami kb. a 10. szinttől kezdődik.
    - Ha van invázió, amiben a gépi ellenfeleket kell kinyírni vegyünk részt benne. Így elég gyorsan fogunk előre haladni. Alacsony szinten... Erre még visszatérek.

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 5

  • Radler meggy sör

    Én szeretem a meggy sört, de ennek nem sok köze van hozzá. Olyan, mintha a citromos Radlerbe tettek volna minimális meggy aromát. Nem ajánlom senkinek! Szerencse, hogy nem vettem csak 2 dobozzal. Azért ebbe a melegbe elfogy itt a gép mellett.

    Victoryus 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.