2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hajdúszoboszló- Anti élményfürdő az aquaparkban

    Hétvégén végre volt időm egy kicsit lazítani is. Úgy döntöttünk elmegyünk Hajdúszoboszlóra. Ha az ember a 47-es úton megy, Derecske felé, igen csak figyelni kell az útjelző táblákra. Alig látni őket a fáktól. Emlegettem is sokat a fákkot, mivel az út elég sz@r minőségű. Aki nem akar spórolni, inkább menjen Debrecen felé.

    Hajdúszoboszló: szinte mindenhol fizetni kell a parkolásért, óránként 200Ft! Nem elég az útiköltség, még ez is. A reptér mellett a csúszdapark mögött van elvileg ingyenes parkoló. Végül a strand közelében az egyik mellékutcán is sikerült ingyen helyet találni.
    Nos, a belépő ára 1600/fő. Ez nem olyan sok. Az élményfürdő egész napra 2800. Tehát 4400 összesen. Van persze 2 órás jegy is, de nem sokkal olcsóbb.
    Köszönhetően a vasárnapnak, és a jó időnek annyian voltak, hogy egy talpalatnyi hely nem volt már 11 körül. A jobb csúszdákon 15-20 perc volt egy kör. Jellemzően ilyenek a gumis csúszdák. Most vagy több csúszda kellene, vagy ki kéne tenni a megtelt táblát, mert ez így nagyon nem pozitív élmény! A strandolók 2/3-a külföldi. A hullámmedence olyan, mint egy hering konzerv. Óránként megy 5 + 3 percet. Biztos sok áramot fogyaszt, válság van, spórolni kell.
    A termálvizes medencékben is ökölharc dúl a dögönyözőkért. A pezsgőben is. Máshol meg az ülőhelyekért.

    Folytatás...

    Victoryus 13 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.