2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Call Meter 3G beállítása

    Ez a Bejegyzés a Call Meter 3G app beállításáról fog szólni, mivel azt tapasztalaom, hogy sokan használják, de senkinek nem megy a beállítása.

    A beállítást a saját tarifacsomagomon (T-mobil Mozaik S) keresztül fogom megtenni.
    Az első, és legfontosabb dolog, hogy tökéletesen pontos beállítást NEM lehet csinálni, csak 1-2 speciális tarifacsomagnál. Ennek oka, hogy a számhordozás miatt már nem definiálható a hívott (vagy akinek üzenünk) fél szolgáltatója előhívóval, más módon pedig eddig sem tudtuk.
    Ennek ellenére az alkalmazást hasznosnak, és jónak tartom, ezért használom már majd 3 éve.

    Lássuk hát a medvét...
    A Mozaik S tarifa havi díja 5400 Ft, ami bekommunikálható (hívás és sms), van benne 500 MB mobilnet, és Én a "90 ingyen SMS hálózaton belül"-t választottam extra kedvezményként.

    Folytatás...

    Tyer 10 éve 8

  • Az elfuserált diéta...

    Most, hogy úgy látom, már eredmények is vannak, van értelme írnom az "elfuserált" diétámról...
    Először is tisztáznunk kell pár dolgot...
    1. Nem gyorsan akarok fogyni, hanem sokat :DDD
    2. Jobb alakot akarok, és nem vékony lenni
    3. Van egy határ,amit már nem fogyasztok.ez már elv nálam...

    Az edzést még 2006-ban kezdtem egy csalódás okán. Előtte a kondizást, body buildinget izomagy sportnak gondoltam, de ahogy elkezdtem járni, a konditerem tulaja felfigyelt rám (hogy milyen bénán nyomom :Y ), és adott pár tanácsot, tippet... Kb másfél év alatt leadtam 15 kilót, és erüsödtem. De a 0-ról nem nehéz ennyit fejlödni. Aztán jött a leállás, a kihagyás, stb. Ezek után sose edzettem 3-4 hónapnál többet folyamatosan, sokszor dobtam ki a pénzt fölöslegesen a bérletre.. (nem vagyok rá büszke, de ez az igazság.

    Kb. egy éve kezdtem el újra edzeni, nagyjából nyár óta (amikor elértem a 100 kilót) kezdtem el azon gondolkodni, hogy hogyan is diétázzak.
    Mindenhol csak azt olvastam, hogy fehérjepor, meg gyurd ki magad zsirosra, vagy ha fogysz, akkor gyengülni fogsz, és lemegy az izom is, stb... Egyik sem tetszett. Izmot vesziteni nem akartam, és gyengülni sem. FehérjePOR-t meg elvből nem fogyasztok. Rájöttem hát, hogy nekem kell valamit kitalálni, ami NEKEM működik.

    Folytatás...

    Tyer 10 éve 63

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.