2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Adidas Superstar

    Egy ideje megjelent a nagy kedvenc csukám új verziója... Tehat az Adidas Superstar széria Supercolor verziója. A szivárvány minden színében lehet venni belőle és nekem volt már korábban fekete fehér csíkokkal és fordítva meg fehér piros, majd zöld csíkokkal. Mindegyik eleg jól bírta, de aztán valahogy kiment a divatomból...

    Amióta lehet kapni, megláttam a zöldet és a kéket, azt mondtam kell :Y

    Be is szereztem és igazából a kéket kezdtem el többet hordani. Ez alatt értem, hogy napi 1-2 órát vagy kicsivel többet volt a lábamon, mert dolgozni bőr cipőben kell, sporthoz mást használok... szóval olyan mászkálós cipő.

    2 hét után az orránál a gumi rész elvált :O Ok, felvettem a másikat és visszaküldtem, hogy 3 havi garancia ugye van, akkor cseréljék... Mire megjött az új, addigra a másik ugyanúgy elvált :W

    Folytatás...

    total90 9 éve 22

  • Múlt és jelen, megjött az új vas

    Vasnak vas, de nem PC, nem laptop, nem elektronikai eszközről van szó. Aki erre gondolt, azt tényleg el kell szomorítsam, mert ugyan "örömmegbodottá" van, de az új autóm miatt. Na nem épp úgy új, használtan vettem, de nekem új.

    Céges autónak 2012-ben egy 3-as, pontosabban egy 320 D-s BMW-t kaptam, aminek akkor nagyon örültem, mert mindig BMW fan voltam.
    A BMW 3-a szériája ugye a legkedveltebb BMW széria az eladások szerint és nekem csalódás volt. OK, otthon egy Peugeot 206 van, ég és föld a különbség, de akkor is, csodát vártam és nem történt meg.
    A-ból B-be autó, de semmi extrát ne várjunk... most lehet durva lesz, de a 206-ost sem rosszabb hajtani, nem kényelmetlenebb. BMW-be 1-2 extra, de ugyanúgy kopogós plasztik és én elég magas vagyok és nem is az a pálcika ember, hosszabb távon nem kényelmes, kicsi belül.

    Egy javítás idejére egy 1-es BMW-t kaptam, amíg a 3-as kész nem lesz... maradt az 1-es a kérésemre. Miért? Kényelmesebb volt. Szerintem én vagyok az egyetlen ember a földön, aki az 1-es BMW-t többre véli mint a 3-ast.

    Folytatás...

    total90 9 éve 47

  • A világ legjobb április elsejei hardver teszt...

    Ilyen nincs, de még is van, így kell április elsejére poént készíteni: [link]

    total90 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.