2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ma újra hallgattam...

    ... és rájöttem mennyire szeretem ezt a számot: [link]

    total90 10 éve 13

  • Ilyen volt 2013…

    2013 volt talán az az év, ami leggyorsabban elmúlt számomra… már mint, hogy annyi minden történt, hogy nem nagyon unatkoztam, mindig volt valami.

    2012 év végén előléptettek a munkahelyemen és 2013 elejétől léptem be az új munkakörömbe. Csoportvezető lettem, vagy is a csoportba, ahol melóztam, azt én vettem át és ugyan csináltam a korábbi munkám, de más feladatok is vártak rám.
    Sajnos ez utóbbi nem nagyon tetszett, vagy is nem annyira attraktív számomra, de anyagilag meg jobb.

    A 2012-es évből maradt még szabadságom és szabadnapjaim is, amit február elején ki is töltöttem. 10 napom volt összesen és ennek apropóján elmentünk barátnőmmel és pár haverral a bajor erdőbe. Volt egy szálláshely, de kb. minden nap másik részre mentünk, de nagyon állat volt. Eléggé ilyen hegybuzi lettem, meg ha tehetem, hétvégeken irány az Alpok valami vándortúra céljából. Ez utóbbi is volt sok 2013-ban, szerencsére…

    Márciusban aztán jött a 2013-as év első szabadság és Kanári szigetekre mentünk asszonyal. Helyileg Playe del Ingles volt a szálláshely, de autót bérelve kb. az egész szigetet bejártuk. Azt hiszem kb. 2x pocskoltunk az óceánban, egyébként úton voltunk, hegyek, mezők, szigeti egyediségek látogatása, spanyol kaják és italok kipróbálása.

    Folytatás...

    total90 10 éve 9

  • Lumia 1520 helyet...

    Végül is elhatározásra jutottam, megvettem, boldogság van...

    A Lumia 1520 tényleg csak ott vérzett el, hogy roooohadtul nagy. Használhatatlan volt az a méret és végül a másik jelöltem az LG G2 is túl ment a használhatósági rátán.
    Végül a 3. jelölt, az ájfón öt sö lett. Ilyenből már van egy, igaz céges, de... na mindegy, saját célra is lett egy 5S, de ez fehér-szürke, a céges peszgő szín.

    Következő telefont 2016 előtt nem szeretném megvenni, szóval remélem jóban leszünk addig :))

    total90 10 éve 0

  • Új lakás...

    Még baleset előtt meglett az új lakás, de nem nagyon ment a költözés a baleset miatt. Mostanában kezdtük el... tetszik a 7.-en :K

    Délután a kilátás:

    Este:

    Ez van a nappaliból, de a hálószobából a kilátást nem lövöm le, még... :))

    Na jó, lelövöm:

    18mm-en:

    55mm-en:

    Folytatás...

    total90 10 éve 27

  • Nokia Lumia 1520: Eladva

    Elegem lett belőle, ennyi. A WP szerintem nagyon jó rendszer, a telefont nincs ami megfogja ezzel a hardverrel, a kijelző a legjobb, amit láttam telefonban és eddig tartott a wow efekt.
    Egyszerűen annyira nagy, hogy zavaróan kényelmetlen.

    Lehetőségem lett volna cserélni (+ráfizettek volna) egy LG G2-re, ami szintén benne volt a lehetséges jövendő telefonok között, de végül azt mondtam, hogy nem hozza azt az Android, amit kellene. Nem akarok belemenni, nekem nem felel meg, ennyi.

    Szóval iPhone 5S... de az van céges, de... akarok 4"-os WP-t 1520 hardverrel :K

    Mivel kb. egy hetes volt, így haver a vásárlási áron megvette tőlem, nem buktam rajta semmit.

    total90 10 éve 32

  • Napi jócselekedet...

    Ma voltam ellenőrzésen kórházba és tettem egy jócselekedetet. Amíg bent voltam a balesetem miatt sok dolgot hallottam, láttam... Többek között, hogy kevés a szerv donor.
    Aztán ma arra gondoltam, hogy ha esetleg valami balesetben bekrepálnék, akkor úgy sem lesz már szükségem a belsőségeimre és ha valakinek meg kell, akkor miért ne adjam oda?
    Így hát felkerestem az illetékest, kitöltöttem a papírt és hivatalosan is szervdonor vagyok :R

    Cserébe kaptam egy pólót :C

    total90 10 éve 4

  • 3 hónap "élet nélkül"

    3 hónapot voltam kénytelen a kórházban tölteni és a "poén" az egészben, hogy nem saját hibából.

    Szeptember végén történt, hogy egyik haverommal elindultunk egy privát ügy intézése miatt autóval egy másik városba. Nem lett volna messze a helyiség vonattal sem, de autóval kényelmesebb ugye.

    Bepakoltunk, elindultunk... a város kissé zsúfolt volt, de mondhatni szokásos. Kb. a városból kiérve az utolsó nagyobb kereszteződésben piros. Ok, megállunk.
    A következő pillanat a kórházi ágy volt. Azóta is ködösek kicsit az emlékek, de volt szemtanú dögivel és így tudom, illetve tudjuk mi történt.
    A kereszteződésben állva oldalról, a járdáról (!!!) belén jött egy autó. Az autót egy épp 18 éves, szanaszéjjel drogozott hülye kis pi*a vezette, aki nem mellesleg 3 járókelőt elütött (akik szerencsére kisebb sérüléssel megúszták) és utána jól nekünk jött.
    Az egész történetben én voltam a B csapat, mert én szívtam meg legjobban, ugyanis pont oldalról, ahol én ültem ott jött belénk. A csaj kb. karcolásokkal megúszta és a haver sem sérül meg komolyabban a vezetői ülés ben ülve... de én? Összetörtem, ahogy lehetett, 3 hét volt az intenzív osztály. Aha, jött a bundás kenyér infúzión :K Az egyik lábam, bordám és a csuklóm is eltörött még, hogy legyen pont az i-n.

    Folytatás...

    total90 10 éve 42

  • Harmadik napja 1520...

    Szóval megvettem a Nokia Lumia 1520-at, nem bírtam magammal :DDD

    Vétel előtt próbáltam, tetszett és az LG G2 meg az iPhone 5S volt még a 2 másik esélyes. 5S-ből van már céges, szóval tudom, hogy az nekem fasza lenne privát célra is... de a WP-t jobban szeretem egy kicsit. A G2 lógott ki minden szempontból a kritériumaim alól, de még is a lehetséges telók között volt.

    Na, de így a harmadik nap pro-kontra:

    +
    -akku idő: nyúzás mellett is kibírja a napot (reggel 7 körül szedem le a töltőről és éjfél körül dugom rá megint, kb. 20% marad még benne átlagosan)
    -kijelző: nincsenek szavak, annyira szép
    -felhsználói élmény: odabasz :B
    -zenei részleg: jól meghajta a fülesem, de az iPodot nem fogja hejettesíteni
    -netezés: élmény!
    -súly: hjaj, végre nem lepkefing súly, érzem, hogy nálam van

    -
    -kamera: ok, nekem nagyok az elvárásaim
    -nagy
    -óriási
    -órmótlan nagy
    -nagy
    -nagy
    -nagy
    -hatalmas
    -kényelmetlenül nagy a mindennapokban

    Folytatás...

    total90 10 éve 5

  • Az új telefon

    Amikor Németországba jöttem egy Samsung Galaxy Mini birtokosa voltam, amit annó próba gyanánt vettem az Android kipróbálására, megismerésére.
    Maga a rendszer nem volt rossz, csak utáltam, hogy lassú fos tudott lenni. Itt viszont a cégből telefonnak iPhone 4S-t kaptam, majd magamnak egy Nokia Lumia 800-at vettem. Egy kis idő után rájöttem, hogy nekem a Windows Phone rendszere felel meg legjobban. Miért? Gyors mint állat és én nem vágyom a luncheres dolgokra, nem szeretem mókolni a rendszert (bezzeg annó a Symbian...).
    Az iOS is tetszett (tetszik), de a WP valahogy jobban az én világom. Cégen belül a 4S-t 5, majd most a megjeneléskor 5S váltotta. Magamnak a Lumia 800-at Lumia 900, majd a frissen megjelenő 920 váltotta és ez valahogy meg van most is, nem éreztem vágyat váltani.
    Az Android fejlődésről sem maradtam le, mert barátnőmnek először HTX One X, majd az új One és most HTC One Max van. Furcsa is látni a kis kezében a nagy telefont, de neki beválik...
    Ellenben nekem a Lumia 900 és a 920 esetében is a nagysággal van (volt?) gondom. A tökéletes méret a Lumia 800 és most a céges 5S jelképezi. Egyszerűen a kétkezes kezelést annyira nem preferálom... aztán most lehet minden megváltozik?
    A 920-am a balesetemkor összetört és venni akarok valami újat. Voltam nézelődni, nem csak spec alapján választok, mert ha a kezemben nem tetszik, akkor el lehet felejteni.

    Folytatás...

    total90 10 éve 17

  • Újra itt

    3 hónap kórház után, újra itt, fákjéá :DD

    A sztori hamarosan...

    total90 10 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.